dinsdag 23 mei 2017

Borden ophangsysteem

Ontdek ons unieke assortiment borden. Eerst thuis bewonderen, achteraf betalen! Maak van jouw huis jouw thuis. Laat je inspireren door het aanbod. Shop jouw artikelen bij Wehkamp.


Vind items binnen jouw budget.

Als u een mooi bord heeft van bijvoorbeeld uw lievelingsservies, zelf beschilderd of cadeau gekregen wilt u die mooi ophangen. Ook tegeltjes, met een leuke spreuk, van een sportwedstrijd of iets anders komen het beste uit als ze mooi zijn opgehangen. Onze bordenhangers zijn de ideale oplossing voor het ophangen van uw sierborden aan de wand. Binnen enkele seconden hangt u uw sierbord op zonder het te beschadigen. Het grootste assortiment in de Benelux voor de presentatie van uw borden.


Hang uw borden aan de muur met onze bordenhangers. Bordenhangers en bordenstandaards. GeckoTeq biedt echter de beste en tevens eenvoudigste manier van ophangen van een bord.

Ophangsysteem voor diepe en ondiepe borden. Door het verwijderen of toevoegen van extra verlengstukken (zie Extension pieces) kun je dit ophangsysteem zo groot maken als je zelf wilt. Met dit bordenhanger ophangsysteem kan u naturkijk ook andere zaken ophangen zoals dienbladen, kunstwerkjes, platen en andere materialen waar geen ophangsysteem aan kan of mag. Ik houd van bordjes aan de muur. Sommige zijn zo mooi dat ik ze graag ophang aan de muur.


Maar bordjes ophangen is niet altijd zo eenvoudig. Want de meeste borden worden nu eenmaal niet verkocht met een handig haakje er aan om ze mee aan de muur te hangen. Met een schilderij ophangsysteem nooit meer gaten in de muur. Reinig het bord grondig met warm water en zeep, droog het vervolgens met een schone theedoek.


Door vuil of olie op de achterkant van het bord , bestaat de kans dat de lijm minder goed plakt aan het bord. Mogelijk helpt het gebruik van een schuurspons om de achterzijde van het bord schoon te maken, daar waar je de lijmloze hanger wilt plakken. Bestel nu een borden ophangsysteem van klein tot 61cm groot ook te gebruiken als tegel ophangsysteem of andere zaken. Gebruik hierbij een klevende spijker per bord.


Mocht je de borden in een later stadium willen verwijderen, dan is dit geen probleem. Het ophangsysteem van tesa laat de muur onbeschadigd achter, dankzij het slimme en handige ‘Easy-off’ systeem. STAS heeft stijlvolle glazen, magneethoudende whiteborden.


Deze zijn een aanwinst voor elke werkplek.

Ze zijn beschrijfbaar en drooguitwisbaar. De glazen borden zijn gematteerd door een laklaag aan de achterzijde voor een duidelijke leesbaarheid en daarom tegen elke kleur achterwand te plaatsen. Reclamebord- ophangsysteem Pro, de beste oplossing voor het gemakkelijk ophangen, verwijderen en verwisselen van al uw reclameborden. Ook wel sponsorbordprofielen genoemd. Voorzien van rubberen strips, en dus geen last van klapperende borden door de wind.


Flexibel en robuust ophangsysteem voor reclameborden van RVS of aluminium verzinkt staal met keuze uit profielen voor een borddikte van of mm. De borden zijn individueel middels het ongelijkzijdig onder- en bovenprofiel eenvoudig te plaatsen en te vervangen. Geschikt om aan de achterkant van het bord te klemmen.


Hierdoor kun je makkelijk ophangen. Schilderij ophangsysteem van STAS nodig? Een schilderij ophangsysteem voor iedereen. Wij zijn al jaar lang de meest toonaangevende webshop voor ieder schilderij ophangsysteem.


Ondertussen hebben we al enkele duizenden klanten voorzien van een passend STAS ophangsysteem.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts