vrijdag 26 mei 2017

Legergroen behang

Legergroen behang

Bekijk gehele fotobehang collectie. Steden, dieren, bloemen en meer. Of bezoek één van onze winkels. Enorm aanbod groen behang bij Behangwereld. Camouflage en legerprint behang voor kinderen bestellen bij Behangwereld.


Met vliesbehang wordt behangen een fluitje van een cent: Lijm de muur in en breng het behang droog aan. Je hebt geen behangtafel nodig en zelfs jaren later is het behang ook weer eenvoudig droog te verwijderen. Dit behang is perfect voor de decoratie van een kinderkamer of jongenskamer. Groen Behang Groen is onmisbaar in huis en hoe pas je deze kleur nu beter toe in uw interieur dan een wand te bekleden met een luxe groene kleur. Groen past in ieder interieur en is allereerst een rustgevende kleur.


Het zet de toon in uw interieur en haalt brengt je dichter bij de natuur, al helemaal gecombineerd met een mooie botanische print. De keuze is enorm of het nu goedkoop behang voor zolder of juist iets speciaals voor in de woon- of slaapkamer is, kunt u bij ons terecht voor de meeste merken, maar dan goedkoper. Ben je op zoek naar nieuw vliesbehang voor aan de muur? Bij KARWEI vind je een ruim assortiment vliesbehang voor een scherpe prijs. Check de voorraad en bestel!


Legergroen behang

Dutch Wallcoverings Papierbehang uni - Olijfgroen. Dit legergroene behang heeft een geveegde structuur wat een mooie uitwerking heeft op de muur. Vergelijk prijzen en bestel! Bij Cafedeco vind je alle ingrediënten om jouw huis tot een thuis te maken.


Verf de ene wand in een legergroene kleur en plak op de andere wand een toffe muursticker ‘do not enter’. Om de jongens kamer een persoonlijk tintje te geven, kies je voor een muursticker met naam. MEGA grote muurstickers met een leger camouflage print, leuk voor jouw kleine soldaat! Vorige Artikel van Volgende.


Van legergroen tot brandweerrood. Kleur levert een onmisbare bijdrage aan de uitstraling van een jongenskamer. Kleine moeite, groot effect: verf een muur in een donkergroene of marineblauwe kleur. Deze stoere kleuren combineren fijn met knalkleuren, zoals oranjerood en felgeel.


Meer ideeën voor kleuren vind je op Kleurinspiratie. Fotobehang Propeller vliegtuig. Zelfklevend en vliesbehang. Heel veel uni kleuren behang online te bestellen. Stoel Lucca Legergroen kopen?


Bestel online of kom naar één van onze winkels. Kwantum, daar woon je beter van! Bij Praxis kun je lekker thuis op de bank uitzoeken welk kinderbehang je het leukste vindt.


Handig, helemaal als je een kleine klusser naast je hebt zitten, die het allermooiste behang wilt vinden voor zijn of haar kamertje. Wordt het Elsa van Frozen? Of toch liever het Cars behang ? Of is het lastig kiezen met zo veel leuk Disney behang ?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts