donderdag 4 mei 2017

Vacature stylist

Wij hebben leuke (bij)banen voor jou! Altijd een restaurant bij jou in de buurt. Bekijk nu de mooiste styling. Voor dat ene momentje voor jezelf.


Ontdek ons ruime assortiment online, meer dan 400.

Als je een vacature -alert maakt of aanbevolen vacatures ontvangt, betekent dit dat je akkoord gaat met onze Voorwaarden. Beroepsmogelijkheden als stylist. Als je op zoek bent naar vacatures voor stylisten ben je bij Jobbird aan het juiste adres. Hier vind je bijvoorbeeld vacatures voor fashion stylists, interieuradviseurs en verkoopmedewerkers.


Je kunt gaan werken bij grote, maar ook bij kleinere bedrijven, afhankelijk van je interesses, vaardigheden en opleiding. Je zorgt ervoor dat ieder seizoen de showroom er fantastisch uit ziet! Uitvoeren van diverse styling opdrachten in binnen- en buitenland Meewerken op nationale en internationale beurzen.

Fashion Solution is hét werving en selectie bureau in de mode en lifestyle branche. Vacatures Interieur styling stylist. Nederland en in het buitenland. Fulltime baan, parttime baan, tijdelijke. Benut uw professionele netwerk en vind een baan.


Toe aan een nieuwe baan in de techniek? Vacat, dé zoekmachine met alle vacatures van meer dan 100. We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee.


Online zoeken naar vacatures , banen en werk als styliste. Personeel gezocht: Nationalevacaturebank. LBO, MBO, HBO en universitaire vacatures en jobs met een vast of deeltijd dienstverband.


Profiel: MBO werk- en denkniveau met minimaal jaar aantoonbare werkervaring in onze. Beste werkgevers in Eindhoven. Bij Pronto Wonen is styling geen bijzaak maar een hoofdzaak!

Op weekdagen ligt je focus op de styling van de winkel aan de hand van de Pronto Wonen styling thema’s. Op de drukke dagen verschuift deze focus naar het adviseren van klanten en de verkoop. Stylist design vacatures.


De beste jobadvertenties in Trovit. Wanneer je hieronder een voor jou geschikte vacature vind zal je doorklikken naar de vacaturepartner. Als ervaren stylist bij deze organisatie heb jij een afwisselende baan. Jij bent verantwoordelijk voor het stylen en decoreren van de showroom op het hoofdkantoor, maar ook voor de styling van stands op (inter)nationale beurzen. Vorige week ben je bijvoorbeeld de hele week in Parijs geweest voor een beurs.


Dankzij jouw flexibele instelling is dat geen probleem. Bij voorkeur een aantal jaar ervaring als stylist of verkoopadviseur in de mode-, lifestyle- of interieurbranche. Commercieel inzicht en verkooptalent. Wil jij bij een jonge en frisse organisatie werken? Als stylist (e) help jij mensen hun keukendroom in vervulling te laten gaan.


Jij zal ingezet worden om de styling te verrichten bij internationale beurzen. Liefde en passie voor meubels zit in ons DNA. Vind snel een leuke en passende baan, parttime of fulltime.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts