dinsdag 23 mei 2017

Asa selection servies

Vandaag bestel morgen in huis! Maak van jouw huis jouw thuis. Ontdek ons unieke woonassortiment online. Laat je inspireren door het aanbod. Shop jouw artikelen bij Wehkamp.


Kies uit producten vanaf € 65.

Bekijk het assortiment bij Anna Servies. Ruime voorraa snelle levering en gratis verzending bij een order vanaf €50. Het à Table servies van ASA - selection is een simpel doch elegant servies gemaakt van Fine Bone China.


Dit fijne porselein staat bekend om zijn glans, zuiver witte uitstraling, transparantie en buitengewoon sterke kwaliteit. Het is oven- en magnetronbestendig, geschikt voor de vaatwasser en de diepvries. Ideaal voor dagelijks gebruik.


Home by ASA staat voor een modern en strak design in serviesgoed en woon accessoires veelal gemaakt van porselein, fine bone china of aardewerk. Waren het in de begintijd vooral vazen en kleine serviezen ondertussen zijn de collecties enorm uitgebreid je kan het niet bedenken of het zit in de home by ASA collectie. De collectie heeft een rijke uitstraling en wordt tijdens het bakproces voorzien van een speciaal glazuureffect.

Dit proces zorgt er voor dat op het porselein kleine vlekjes ontstaan waardoor elk product uniek is. Gratis bezorging vanaf 20. Ga naar zoeken Ga naar hoofdinhoud. ASA selection staat voor modern tafelen! Het merk maakt alles voor op tafel: van prachtig strak serviesgoed tot trendy woonaccessoires en kleurrijke placemats.


ASA Selection Servies koop je eenvoudig online bij bol. Naast serviesgoed hebben wij ook tafellinnen van home by ASA in het assortiment. Te beginnen met de ASA onderzetters.


Meer geluksmomentjes thuis. Servies tegen lage prijzen. Vind items binnen jouw budget.


De verschillende serviesonderdelen zijn gemaakt van hoogwaardig porselein en zorgvuldig met de hand vervaardigd. Het meest voorkomende materiaal dat wordt gebruikt is Fine Bone China of aardewerk. Cookinglife biedt het ASA selection servies variërend tussen klassieke witte servies en kleurrijke mokken. Bent u op zoek naar moderne serviesstukken. Deze botervloot van ASA - selection behoort tot de serie à Table, een goed servies voor dagelijk.


ASA A Table botervloot groot 15. Denk aan borden, kommen, kopjes en mokken van ASA in het oranjebruin en turquoise. Makkelijk combineren met het servies van ASA.

Nodig je familie en vrienden uit en dek de tafel met het moderne servies van ASA. Het meeste servies is geglazuurd met een natuurlijke tint, zoals bruin, groen en grijs.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts