donderdag 25 mei 2017

Lichtblauwe stof

De grootste collectie stoffen van Nederland! Prachtige stoffen van de hoogste kwaliteit. Voor dames, heren en kinderen. Ontdek de mooiste merken en artikelen online bij de Bijenkorf.


Gratis verzending, snelle levering - Koop nu!

Soms heb je stof van een specifieke kleur nodig. Want met die kleur maakt u uw interieur af. Lichtblauwe stoffen nodig? Eetkamerstoel Tess is een stoere stoel met een luxe uitstraling. Deze fauteuil heeft een comfortabele zitting met armleuningen.


De wieltjes maken de stoel makkelijk verrijdbaar. De lichtblauwe stof Aspen is een sterke en comfortabele stof.

Met eetkamerstoel Tess beleef je vele gezellige etentjes! Zachte katoenen stof van zuiver katoen in het licht blauw. Een mooie degelijke kwaliteit. Deze katoenen stof is een standaard katoen kwaliteit en goed te gebruiken voor diverse doeleinden. Als u doorgaat met surfen op de pagina, gaat u akkoord met het privacyverklaring.


Leuke nieuwe lichtblauwe stof met bloemen in diverse kleuren. Nieuw Ophalen of Verzenden. Geschikt voor Shirts, vestjes, rokjes, tuniekjes of jurkjes.


Gordijnstof Luca is een stijlvolle stof met een elegante lichtblauwe kleur. Laat je gordijnen op maat maken bij Leen Bakker. Wanneer er meerdere meters worden besteld wordt de stof aan stuk geleverd.


Of het nu gaat om decoratie of kleding - deze katoenen stof is een echte allrounder! Design van gerenommeerde merken. Het weefsel met linnenbinding is heel sterk en door zijn materiaal heel onderhoudsarm. Ze zijn actief ademen duurzaam en gemakkelijk te onderhouden.


Stoffen van katoen zijn zacht en aangenaam te dragen.

Deze verduisterstof is zowel voor gordijnen als voor voering geschikt en heeft een lichtdichtheid van maar liefst , wat betekent dat het nagenoeg helemaal donker wordt in de kamer. Aangezien deze gordijnen al een verduisterende werking hebben hoeven deze in principe niet gevoerd te worden. Rol lichtblauwe tule stof.


Een lichtblauw overhemd voor heren met klasse en stijl. Een smaakvolle keuze voor iedere garderobe, aangezien het altijd passend is, voor iedere gelegenheid. In de zakelijke sfeer wordt deze kleur erg gewaardeerd door de uitstraling van betrouwbaarheid en kennis.


Katoenen stoffen zijn over het algemeen zachte, niet schurende stoffen met een aangenaam draagcomfort. Tevens zijn katoenen stoffen erg absorberend en kunnen ze tot wel van hun eigen gewicht aan vocht opnemen, zonder dat de stof vochtig aanvoelt. Vandaar dat katoenen stoffen erg aangenaam zijn voor de warmere jaargetijden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts