vrijdag 5 mei 2017

Geurkaars scentchips

Bekijk ons unieke assortiment geurkaarsen. Meer geluksmomentjes in een gezellig huis! Maak van jouw huis jouw thuis. Ontdek ons unieke woonassortiment online. Geurkaarsen in stijlvolle potten ScentCandles zijn geurkaarsen in een stijlvolle ronde glazen pot.


Het is aan jou om uit de verschillende groottes en heerlijke geuren jouw persoonlijke favoriet te kiezen.

Kleurrijke ScentChips zijn geurchips met een heerlijke intense geur. Compleet met alle actuele modellen en geuren. Voor 14:bestel morgen in huis.


Zoek hier naar een winkel of bestel je favoriete producten in onze webshop. Heel het doosje vol met heerlijk fruitige waxmelts. Ik heb waxbranders staan maar ze ruiken zo sterk dat ik er maar hoef aan te zetten!


Scentchips - XL doosje - waxmelts - geurkaarsen - spices - specerijen. Gaat lang mee en blijft lang hangen. Is de euro zeker waard als het op is koop ik het weer.

Geurkaarsen , stompkaarsen of dinerkaarsen, ze maken iedere ruimte een beetje mooier. Of je nu kiest voor grote kaarsen, kleine kaarsen of waxinelichtjes, ze brengen allemaal een beetje meer rust en warmte in huis. ScentBoxes zijn opbergdozen voor je ScentChips. Waxmelts scentchips geurkaars waxxies geurbrander. Met ScentCrush maak je heel eenvoudig je eigen geurkaarsen ! Als je de lont vervolgens aansteekt, smelt de ScentCrush en ontstaat een heerlijke geurkaars.


De Bolsius Creations Scentchip is de nieuwste trend op het gebied van geurkaarsen ! De chips zijn van uitstekende kwaliteit en gemaakt van pure, natuurlijke ingrediënten. Goose Creek Candle Lemon Vanilla Cake Batter Geurkaars 1Branduren € 295. Je hebt wel eens dat je kamer stinkt en dat je die geur zo snel mogelijk weg wilt krijgen. Nou daar heb ik een oplossing over! De ScentOil weg met vieze luchtjes.


Ideaal na het koken van bv bloemkool , spruiten Ook rookluchtjes worden geneutraliseerd. ScentOils zijn geuroliën voor gebruik in een ScentLamp. Laat je inspireren door het aanbod. Shop jouw artikelen bij Wehkamp.


Vind items binnen jouw budget. Ze bestaan uit een hoge kwaliteit materialen zoals paraffine en sojawas, natuurlijke geuroliën en plantaardige kleurstoffen.

De scentchips worden met de hand gegoten. Door de scentchips in een brander te leggen verspreiden ze een heerlijk aroma. Wat voor geurkaarsen hebben jullie? Iets dat een beetje subtiel ruikt.


Heb nu van die scentchips dingen maar ik vind een gewoon kaarsje ook wel gezellig staan! Een mooie houder, twee lontjes en uiteraard een heerlijke geur om je eigen geurkaars samen te stellen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts