dinsdag 16 mei 2017

Hookedonwalls behang

Bekijk gehele fotobehang collectie. Steden, dieren, bloemen en meer. Of bezoek één van onze winkels. Streetwise to the bone, obsessed with stylish wallpaper?


Voor de stoere jongenskamer, vrolijke meidenkamer of trendy woonkamer: het maakt niet uit voor welke kamer u nieuw behang nodig hebt.

Hookedonwalls heeft behang dat iedere kamer een nieuwe uitstraling geven. Het behang is verkrijgbaar in diverse thema’s die u op deze pagina kunt vinden. Behangexpert is officieel dealer van het behangmerk Hooked on Walls. Staat het behang van Hooked on Walls niet op onze winkel vermeld ? Geef het artikelnummer en het.


Allemaal stijlen om je huis mee in te richten. Groot aanbod HookedOnWalls behang.

Met 2nd Skin, Splendour, Artctic Fever. De nieuwe collectie Exotique van HOOKEDONWALLS neemt je mee op expeditie door de pracht en praal van de jungle. Ontdek de verborgen schoonheid van tropische oorden, ver van hier. Maar toch zo dichtbij met weelderige prints en elegante uni.


Voor een rijkelijk natuureffect tegen je muur, eentje die je verbeelding mee op reis neemt. In een smeltkroes van culturen en volkeren zwerven we als nomaden, bijna doelloos, van de ene plaats naar de andere. Nomadia van HOOKEDONWALLS neemt je mee op een trektocht doorheen ongecompliceerde textielpatronen. Een collectie die moeiteloos zijn bestemming bereikt: een frisse en gedurfde blikvanger in je interieur. Mooie linnenlook behangstructuren, afgewisseld met stadsplattegronden en creatieve streepdessins zorgen voor een mooie mix van de collectie AltaGamma Home van Hooked.


Een vakantie in eigen huis: maak van elke dag een unieke belevenis. Dit duurzame Vliesbehang is gemakkelijk in gebruik. Na het inlijmen van de kale muur (verwijder het oude behang ) kan u het gemakkelijk aanbrengen.


Altijd de laagste prijs bij Behangkoopjes! Kom dan naar de grootste behangbeving in de Benelux. Op zoek naar iets dat echt verrast?


De zaken eens bekijken vanuit een ander perspectief en het gewone ver achter jou laten…stop maar, hier ben je aan het juists adres.

HookedonWalls geeft je een nieuwe kijk op behang , voor excentrieke persoonlijkheden met een flinke scheut humor. U kunt kiezen uit verschillende behangsoorten zoals: papierbehang, vliesbehang en vinylbehang. Met ons Grafisch behang maakt u uw kamer weer als nieuw!


In diverse prijsklassen dus voor ieder budget iets leuks te vinden. Gentle Groove is bijzondere muurbekleding met zachte kleuren en strakke glanzende lijnen, allemaal afgewerkt met een fris hedendaags vleugje metaalglans. Ontdek dit behang bij Decorette, geïnspireerd op de jungle en verre oorden.


Bent u opzoek naar Beton Behang ? Gratis verzenden vanaf €50! Dessin behang is de ultieme behangsoort waar jij je eigen unieke stijl tot uitdrukking kunt laten komen! Wij bieden een breed scala van producten die voor projecten geschikt zijn.


Van custom-made digitaal behang tot vlamvertragende FR-One stoffen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts