maandag 15 mei 2017

Asa servies aanbieding

Ruime voorraa snelle levering en gratis verzending bij een order vanaf €50. Servies tegen lage prijzen. Ontdek de mooiste merken en artikelen online bij de Bijenkorf.


Home by ASA staat voor een modern en strak design in serviesgoed en woon accessoires veelal gemaakt van porselein, fine bone china of aardewerk. Waren het in de begintijd vooral vazen en kleine serviezen ondertussen zijn de collecties enorm uitgebreid je kan het niet bedenken of het zit in de home by ASA collectie.

Denk aan borden, kommen, kopjes en mokken van ASA in het oranjebruin en turquoise. Makkelijk combineren met het servies van ASA. Nodig je familie en vrienden uit en dek de tafel met het moderne servies van ASA. Het meeste servies is geglazuurd met een natuurlijke tint, zoals bruin, groen en grijs.


Het à Table servies van ASA -selection is een simpel doch elegant servies gemaakt van Fine Bone China. Dit fijne porselein staat bekend om zijn glans, zuiver witte uitstraling, transparantie en buitengewoon sterke kwaliteit. Het is oven- en magnetronbestendig, geschikt voor de vaatwasser en de diepvries.


Ideaal voor dagelijks gebruik.

Gratis retourneren dagen bedenktijd Snel in. Door de organische vormen en de geglazuurde krakelee oppervlakken krijgt het servies een Japans tintje. Houdt u van serviezen met een oosters design?


Het merk maakt alles voor op tafel: van prachtig strak serviesgoed tot trendy woonaccessoires en kleurrijke placemats. ASA selection staat voor modern tafelen! De serviezen van ASA zijn van zeer hoge kwaliteit en gaan jarenlang. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor!


Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Specialistisch advies nodig? Zoekt u een hoogwaardig servies ? Dat komt door een toevoeging van beenderas.


ASA Selection à Table Fine Bone China. Product vergelijk (0) Sorteren op: Weergegeven:. De collecties worden met volle passie gemaakt.


La Plage servies bij de Officiële ASA -Selection Webshop voor Consumenten.

De charme van de afzonderlijk geglazuurde externe en interne oppervlakten brengt de heldere en mooie kleuren volledig tot zijn recht. Want met extra servies grijp je nooit mis! Je kan de serviesset aanbieding natuurlijk ook uitbreiden met losse onderdelen.


Maar ook merken die zowel in als uit de productie zijn! Merken serviezen die wij verkopen zijn o. Meer weten over onze serviezen ? Hier meer informatie over serviesgoed! Ovenvast servies is alleen bruikbaar in de oven en magnetron.


Aardewerk is bijna altijd ovenvast. Al het overige servies kan zonder problemen worden gebruikt in de magnetron. Vanaf euro geen verzendkosten. Bestel nu servieswerk bij Kookpunt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts