dinsdag 16 mei 2017

Juwelendoos blokker

Sierradenopbergers van de beste merken zijn verkrijgbaar bij Blokker ! Op werkdagen voor 22:bestel morgen in huis. Gratis verzending vanaf €4-. Koop bij online huishoudwinkel Blokker. Dit glazen juwelendoosje is een handige opberger met maar liefst zes vakken.


Je kunt hierin sieraden, juwelen en kleine kostbaarheden bewaren.

De binnenkant is gemaakt van een zacht fluwelen stof zodat de breekbare dingen niet kunnen beschadigen of verplaatsen. Door de jaren heen heb je vast aardig wat sieraden verzameld. Je kunt helaas niet alle sieraden tegelijk dragen, geef ze daarom een mooi plekje in dit prachtige sieradenkistje van wit hout.


Dan heb je nooit meer last van. Niets zegt zo luid “ik hou van jou†als een juwelendoos in de vorm van een hart. Deze juwelendoos van het merk Davidts is gemaakt van de allerbeste kwaliteit leer en is uitgevoerd in de kleur zwart. Het interieur is geschikt voor het bewaren van o. Hou je van sieraden maar kun je die nergens opslaan?


Bekijk dan deze geweldige juwelendoos.

Het strakke, scharnierende kistje beschermt je bling dankzij meerdere opbergvakken voor horloges, ringen, manchetknopen en meer. Het met pluche gevoerde interieur beschermt je waardevolle spullen tegen krassen. De perfecte opbergoplossing! Je sieraden zijn misschien wel je kostbaarste bezit.


Sieraden hoeven niet duur te zijn, maar ze kunnen ook een emotionele waarde hebben. Dat kettinkje wat je van je oma hebt gekregen of die armband die je tijdens die heerlijke zonnige vakantie hebt gekocht. Om al je sieraden goed te bewaren kun je gebruikmaken van een sieradendoosje of juwelendoos. Opent men de juwelendoos ,. Leren juwelendozen koop je bij Shop4SieradenDoos. Iedere juwelencollectie is anders, kies daarom een leren juwelendoos die het beste past bij jouw sieradencollectie.


De juwelendozen zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit leer. De Classic juwelendoos geeft met speciale compartimenten, verdeeld uit lagen genoeg ruimte voor een ruime hoeveelheid oorbellen, tientallen armbanden en ringen. Ook kettinkjes en horloges kun je gemakkelijk onderin kwijt in de box. Ben je helemaal weg van de Stackers juwelendozen , maar wacht je op het juiste moment om jouw slag te slaan? Houd onze sale pagina dan goed in de gaten en sla je slag met een Stackers sieradendoos in de sale.


Juwelendoosje in goede tot zeer staat materiaal hoogt 10. Zie omschrijving Gisteren. Exclusieve merken Snelle levering Niet goed?

Op deze pagina vind je een overzicht van acties die op dit moment lopen bij Blokker. Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Geschenkartikelen Sieradendoos shop je online bij Lucardi. Vandaag bestel morgen in huis. Uitgebreide collectie sieradendozen van het juweliers merk DAVIDTS.


Bestel uw luxe sieradendoos, horlogeboxen of sieradenetui bij its-beautiful.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts