dinsdag 30 mei 2017

Kapstok ideeen

Alle soorten, materialen en kleuren vind je bij beslist. Altijd een verrassend aanbod meubels en accessoires. Bezorging waar en wanneer je wilt. Bespaar tot wel via kiesproduct.


Deze wieltjes- kapstok bestaat alleen uit losse onderdelen, die je zelf eenvoudig aan de muur kunt monteren. Het ontwerp van deze kapstok is gemaakt door de creatieve Ama.

Zij heeft de tutorial gemaakt van deze kapstok voor Bob Vila. Je hebt niet heel veel nodig, maar het vergt wel wat nauwkeurigheid en tijd om het voor elkaar te krijgen. Zo’n vintage exemplaar kan je hal een persoonlijke touch geven. Deze staande kapstokken zien we tegenwoordig steeds vaker, ook in moderne interieurs. De mooiste staande kapstokken kun je vinden op Marktplaats, op vlooienmarkten of in tweedehandswinkels.


Schuur de kapstok en verf ‘m in hoogglans zwart of wit voor een meer moderne look. Je kunt natuurlijk ook je eigen kapstok maken. Wat dacht je van deze moderne kapstok met S haken.

Eenvoudig zelf te maken met een gatenboor en blok hout. Om je eigen meubels in elkaar te zetten is het natuurlijk wel belangrijk om over het juiste gereedschap te beschikken. Een functionele DIY kapstok van stalen buizen, geeft je interieur een industriële look.


Een bezoekje aan een kringloopwinkel en een likje verf verrichten zo al wonderen! Genoeg kapstok ideeen om aan de slag te gaan! Het ene kleine hal voorbeeld is nog creatiever dan het andere voorbeeld. Echt een onmisbaar item voor in je huis is een kapstok. Natuurlijk kan je je jas over een stoel heen gooien, maar een kapstok is veel praktischer en staat netter.


Er worden allerlei soorten kapstokken verkocht, maar een zelf maken kan ook. Een kleine hal inrichten kan lastig zijn. Bekijk de mogelijkheden hieronder. De hal moet immers mooi én functioneel zijn.


In dit artikel vind je geweldige voorbeelden. Vergelijk prijzen en bestel! Bij Cafedeco vind je alle ingrediënten om jouw huis tot een thuis te maken. Ontdek ons unieke assortiment kapstokken.


Eerst thuis bewonderen, achteraf betalen!

Maak van jouw huis jouw thuis. Op zoek naar de ideale kapstok voor je kleine hal? Van een staande kapstok tot een wand vol kapstok knopen. Kapstokken in alle soorten en maten. Je keuze is vaak afhankelijk van het aantal bewoners, of je (kleine) kinderen hebt en wat je nog meer kwijt moet in je hal aan schoenen en tassen bijvoorbeeld.


Dagelijks woontrends ontdekken en wooninspiratie opdoen! De kapstokboom Tree wekt elke ruimte tot leven. Deze kapstok is ook te bewonderen in onze showroom. Hij is gemaakt van gelakt MDF, met koppen van gepolijst aluminium en biedt ruimte voor jassen. Ook deze kapstok is te bewonderen in onze showroom.


En zoiets simpels als een kapstok kan al een heel goede indruk achterlaten. Maar het vinden van de juiste kapstok die perfect in jouw hal past, blijkt nog heel erg lastig. Met zo veel verschillende soorten en maten kapstokken is het handig om eerst te bepalen welk soort kapstok in jouw hal past. Schoenenrekken en kapstokken. Hoe houd je de hal schoon, opgeruimd en struikelvrij?


Met handige kasten en rekken! Jassen en tassen hang je aan de kapstok. Voordeur open (fijn, het buitenlicht brandt), voeten vegen, jas aan de kapstok , sleutels in het bakje, schoenen in de kist, tas in de kast. Heerlijk… we zijn weer thuis.


Wij hebben ideeën voor je hal op een rijtje gezet. Spiegel Chiq, bank Zinc, stapelbare manden Taw, plantenpot Groove, kleed Eve (House Doctor). Op deze pagina vindt u verschillende voorbeelden van steigerbuis kapstokken en kunt u inspiratie opdoen.


De steigerbuizen geven uw kapstok een industriële look. Vragen of hulp nodig bij uw kapstok ontwerp?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts