dinsdag 23 mei 2017

Decoratie rotterdam

Transformeer je Huis met onze grote selectie aan accessoires. Shop onze badkamerartikelen! Maak een ruimte voor ontspanning. Vind iets voor alle stijlen! Keuken interieur accessoires.

Luiertaarten, speenkoorden met en zonder naam, ptmd riverdale, countryfield. Ruime Keuze Hotels Wereldwijd. Heeft u een inrichtingsproject nodig voor een winkel in Rotterdam ? Of een project om uw etalage te creëren of aan te passen? Of komt u krafttassen tekort?


Het team van onze winkel te RETIF ROTTERDAM staat ter uwe beschikking met een luisterend oor en een goed advies voor al uw vragen! Onze interieurspecialisten zoeken continu naar de leukste producten in binnen- en buitenland. Een bezoek aan onze showroom is daarom zeker de moeite waard.

Zeker ook omdat lang niet alle producten op onze website. Wij doen geen aankleding, maar creëren belevingen met een WOW statement! Jouw decoratie in Rotterdam vind je hier!


JavaScript lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser. Een specialist in ballondecoraties. Amazing Balloons heeft in jaar met ballondecoraties al heel wat evenementen mogen aankleden en dat doen wij nog altijd met. Wij verkopen verse taarten en koeken, handgemaakte fudge, echt brood en nog veel meer van dat soort heerlijks. Uiteraard kun je alles afhalen, of kun je aan één van de tafeltjes zitten om met een goede kop koffie of thee te genieten van al dat lekkers.


Je ziet dan achterin de keuken de beste patissiers van Rotterdam aan het werk. De winkel van Beppie is geopend van dinsdag tot en met zaterdag van 10. De winkel is gelegen aan de Delistraat (Deliplein) in het hart van Katendrecht ( Rotterdam Zuid). De mooiste en hipste trouwdecoratie vind je bij Weddingdeco.


Je wilt dat het een onvergetelijke dag wordt en alles er tiptop uitziet. Voor het aankleden van de trouwlocatie en feestlocatie hebben wij genoeg leuke items in de shop staan. Of het nu gaat om decoratie voor een Bohemian bruiloft of voor een festival.


Al ruim jaar een begrip in Rotterdam en omstreken. Planet Cake staat bekend om haar heerlijke en professioneel gedecoreerde Design Cakes, Wedding Cakes en Cupcakes.

Ook voor diverse taart benodigdheden en ingrediënten kunt u bij Planet Cake terecht. Gebruik decoratie artikelen in uw etalage die passen bij de seizoenen en uw assortiment. De decoratie artikelen dienen als hulpmiddel om een uitnodigend geheel te creëren waarin uw collecties optimaal tot hun recht komen. Bepaalde decoraties zoals bijvoorbeeld stoelhoezen met stoellinten, servetten en tafellopers kunnen binnen Nederland kunnen wij soms versturen, zodat jullie besparen op transportkosten.


Decoratie Voor Al Uw Feesten € 15. Uiteraard kunnen alle decoraties met onze eigen transportservice in heel Europa op locatie worden afgeleverd en opgehaald. Taart decoratie Ben jij op zoek naar decoratie voor op je taart?


Wij hebben van meerdere thema’s ook een taart decoratie set. Chocolade decoratie Koop hier al jouw chocolade decoratie voor op taarten. Voor woondecoratie of decoratie voor in huis kun je volledig terecht bij Intratuin. Bij ons vind je alles van houten decoratie voor aan de muur tot aan gebreide cactussen.


Alle klassiekers én volgens de laatste trends! Dus ben jij op zoek naar decoratie sfeermakers voor in de woonkamer, slaapkamer, gang of badkamer? Woondecoratie vind je óók bij Leen Bakker. Van kunstbloemen tot een leuke vaas maar ook textiel. Bekijk nu ons uitgebreide decoratie assortiment en bestel!


Gespecialiseerd in verkoop van etalage decoratie materialen. Met vriendelijke groet, Mieke van Pol.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts