maandag 8 mei 2017

Vogel muursticker

Goedkope muurstickers van vogels. Foutje gemaakt bij het monteren? Jij bepaalt hoe je betaalt! Vandaag bestel morgen in huis. Ervaar het gemak van Wehkamp.


Breng jouw kind bij hoe belangrijk de natuur is.

Laat ze houden van dieren en planten, ze gaan dan vanzelf van mensen houden. Muurstickers zijn leerzaam. Leuke muurstickers set met kleurrijke vogels. Deze muurstickers vogels zijn geschikt voor alle vlakke ondergronden en ondergronden met een lichte structuur. Geef de kinderkamer ook een tropisch tintje met deze vogels.


Afmetingen van de vogel muurstickers. De muursticker is namelijk erg subtiel en heeft een serene uitstraling. Een tweekleurige muursticker van een slanke boom met daarbij vogeltjes.


Kleur twee is de kleur van de bladeren.

Combineer je twee favoriete kleuren om er een boom naar je hart van te maken. Eenvoudig aan te brengen op een gladde ondergrond. Liaan met vogels muursticker - Zelfklevend.


De gemakkelijk aan te brengen en verwijderen muursticker is een eigentijdse manier om je huis, kantoor, winkel of bedrijf te versieren. Onze muurstickers zijn van een hoogwaardige kwaliteit. De perfecte muursticker voor vogelliefhebbers die willen dat de esthetiek van de muren van het huis versierd worden met een exclusieve illustratie door de Catalaanse kunstenaar LAMAI. LAMAI heeft deze levensechte vogel speciaal ontworpen voor Tensticker.


Met deze vogels op tak muursticker geef je de kamer eenvoudig een andere sfeer. Met dit eenvoudig aan te brengen materiaal heb je jarenlang plezier van deze mooie muursticker. Vogels vliegen tegen u raam?


Met raamstickers op uw ramen kunt u voorkomen dat vogels tegen de ramen vliegen. Niet de standaard zwaluw raamsticker? Er zijn diverse ontwerpen, ook voor uw interieur hebben we leuke vogels op takken of als cartoon voor op de kinderkamer, klaslokaal of kinderdagverblijf. Bekijk ons uitgebreide assortiment.


Specialistisch advies nodig? Kies uit producten vanaf € 140. Een indrukwekkende muursticker die een vogel met muzieknoten illustreert.


Heeft u nog een ruimte in huis die nog wat aankleding kan gebruiken? Dan biedt deze muzikale muursticker u de mogelijkheid om gemakkelijk elke ruimte te decoreren.

Al onze muurstickers bevatten de volledige instructies en zijn gemakkelijk verwijderbaar. Ons ruime assortiment aan muurstickers creƫert een creatieve en stijlvolle sfeer in elke omgeving. Uiteraard is het ook mogelijk een persoonlijke aanpassing te laten doen. Neemt u hiervoor contact met ons op.


Daarbij kunt u denken aan muren, deuren, ramen, spiegels. Style je huis of kinderkamer met muurstickers van KEK Amsterdam. Een prachtige muursticker vogels voor in de woonkamer of slaapkamer van uw huis. Dit design is praktisch overal voor geschikt, de vogel muusticker en vogels muursticker is een special ontwerp door de vele kleuren die er gebruikt worden. De gekleurde vogels sticker is een leuk idee voor in uw woning.


Sierlijke vogel -sticker op ronde tak. U kunt onder optie (4) de afbeelding spiegelen, zodat u deze ook kunt gebruiken voor de andere kant van de desbetreffende kamer. Je bepaalt zelf in welke kleur of afmeting je de muursticker wilt ontvangen. Deze wanddecoratie van veer en vogel is een leuke decoratie voor op de muur. De sticker bestaat uit een grote veer die uitloopt in meerdere vogels die uit vliegen.


Decoreer iedere kamer gemakkelijk en leuk met onze muurstickers. Bepaal zelf de maten en kleur van deze sticker.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts