maandag 19 januari 2015

Anti condens spray badkamer

Complete badkamers of los sanitair voor lage prijzen. Bekijk online of kom naar de winkel! Vraag nu ons gratis magazine aan. Professionele vochtbestrijding.


Oorzaken, oplossingen en scherpe tarieven.

Grootste assortiment badkamers. Condens op een badkamerspiegel ontstaat door het temperatuurverschil in de badkamer en de spiegel. Het warme vocht slaat neer op de spiegel en er ontstaat condens. Zo vermijd je dat je badkamerspiegel aandampt – anti -condenstips Niets zo vreselijk als een aangedampte spiegel wanneer je je ’s morgens moet klaarmaken voor het werk of school.


Gelukkig zijn er heel wat middeltjes om condensatie op de badkamerspiegel te voorkomen. Anti - condens is een van de series van Sanicare in de wereld van badkamers en sanitair. Het enige wat je kan doen om condensatie te verminderen is door de oppervlakken in je badkamer warm te houden, vloerverwarming kan hierbij een handig hulpmiddel zijn.


Je hoeft maar even het warm water laten lopen om hierop condensatie vast te kunnen stellen.

Vroeg van huis om de autoruit te decondenseren, gevaarlijke capriolen uithalen om je helmvizier condensvrij te maken, spugen op je duikbril, of de föhn op je badkamer spiegel zetten. Dit is allemaal verleden tijd met deze Anti Condensspray! Deze anti - condens spiegel van Tweezerman is speciaal ontwikkeld voor het scheren onder de douche. De spiegel is gemakkelijk aan de muur te hechten door middel van de ingebouwde zuignap en dankzij het waterreservoir aan de achterzijde, heeft u nooit last van condens op de spiegel. Heeft u last van druppels op de spiegel?


Over ons Action Social Responsibility Newsroom Werken bij Action Expansion Klantenservice. Veelgestelde vragen Belangrijke. Nieuw Glas en (auto)ruit beschermende, vuil afstotende NANO vloeistof!


Ook handig voor op de badkamer ! Zoals in het filmpje te zien is, werkt deze vloeistof écht. Dankzij nieuwe NANO technieken is het nu mogelijk om gladde oppervlaktes (bijvoorbeeld autoruiten, ramen, tegels en douchewanden) makkelijk schoon te houden. Een beslagen ruit is eenvoudig te verhelpen. Mochten de vochtproblemen aanhouden, dan lees je op deze pagina ook wat daarvan de oorzaak zou kunnen zijn.


Zo verhelp je condens op je autoruiten: schakel de airconditioning in. Bespaar tot wel via kiesproduct. Glas en Spiegel reiniger Anti Condens droogt streeploos op.


Naast dat beslagen oppervlakken erg onhandig zijn, kan het ook gevaarlijke situaties opleveren.

Badkamer Anti -Kalk Spray van het merk Dettol. Gelukkig kan het worden voorkomen met deze spray tegen condens ! Het gewenste oppervlak kan behandeld worden met de handige spray flacon, waarna het droog gewreven kan worden met een schone, zachte doek of tissue. Voor mij werkt dit uitstekend.


Normaal als ik van mijn werk kom zijn al mijn ruiten voorzien van een laagje condens. Nu heb ik mijn voorruit voorzien van een laagje Anti Condens , mijn voorruit blijft open en de rest van mijn ruiten zijn voorzien van een laagje condens. Spoel daarom bijvoorkeur uw bril eerst af onder een stromende koudwater kraan om zan stof en andere vuildeeltjes te verwijderen.


Spiegelverwarming bestaat uit anti - condens spiegelverwarmingselementen die ervoor zorgen dat de spiegel niet meer beslaat. De elementen zetten elektriciteit om in warmte. De verwarming zorgt er voor dat ondanks als er stoom in de ruimte gevormd is de spiegel condens vrij blijft.


Geef het een behandeling met Nano ECO anti - condens voor glas of kunststof, en zorg dat condens zich nergens meer kan vormen en dat uw veiligheid gewaarborgd blijft in het verkeer. Overtuig uzelf van het effect van Nano-anti- condens ! En wilt u het liever niet zelf doen, schakel dan een Nano ECO service team in via onze website! Anti - Condens Glasfolie vergroot de veiligheid in de omgeving van ruiten. Bij explosie of vandalisme voorkomt de glasfilm schade en letsel die rondvliegende scherven kunnen veroorzaken.


Bovendien heeft de folie een brandvertragende werking.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts