vrijdag 9 januari 2015

Grof gebreide poef

Ontwerp uw huis met bijpassende Poefs. Ontdek ons unieke assortiment poefs. Eerst thuis bewonderen, achteraf betalen! Maak van jouw huis jouw thuis.


Deze gebreide poef light blue van LABELis multifunctioneel en brengt gezelligheid en warmte met zich mee. Deze poef is verkrijgbaar in verschillende kleuren en in een groter formaat.

De gebreide poef , gemaakt van 1 katoen heeft een ronde vorm, waarvan de door. Doe de fiberfill in de sloop en naai het laatste stukje dicht. Poef breien: Voor het breiwerk moet je steken opzetten met draden tegelijk. Je behandelt de draden dus alsof het samen één draad is.


Ga nu de poef breien door alle naalden gewoon recht te breien tot de wol op is. Een leuke gebreide poef zorgt voor sfeer in je huis- of slaapkamer. Gebreide poefs zijn ook multifunctioneel.


Beschrijving Mooie wollen poef , handgemaakt in de door jou gekozen kleur.

De gebruikte merinowol heeft het GOTS-keurmerk,. Grof gebreide wollen poef wit. Deze poef van HKliving is verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten. Dit maakt de poef geschikt voor jong en oud.


De grof gebreide poef geeft een stoere uitstraling aan bijvoorbeeld de woonkamer of slaapkamer. De poef heeft een diameter van cm. Later kwamen er kleinere versies, die in een hoek van een kamer pasten. Gratis breipatroon om een poef met grove steek te breien.


Ja, supersnel brei je deze kussenpoef met breinaald ! Eskimo of draden Polaris. Een gehaakte of gebreide poef is een aanwinst voor je interieur. Het is een handige extra zitplek als je plotseling bezoek krijgt. Zet er een dienblad op een je hebt een leuk bijzettafeltje.


Een gebreide poef met een tijdloze uitstraling is een favoriet voor velen. Of ga voor chic met een lederen model. De materiaalkeuze is groot. Je kunt zelfs kiezen voor een opvouwbare poef.

Bespaar tot wel via kiesproduct. Kies uit 4producten vanaf € 299. Bekijk alle hocker en poef van alle winkels eenvoudig online. Vergelijk prijzen en bestel!


Bij Cafedeco vind je alle ingrediënten om jouw huis tot een thuis te maken. Grijs gehaakte poef , gebreide poef en Ottomaanse, Scandinavische poef , grote poef , ronde Ottomaanse, vloer kussen poef , voetenbankje, nieuwe huis cadeau Gehaakte Poef is niet alleen een mooi accent voor uw interieur, maar ook een multifunctioneel stuk van decor. Bestel dan een gebreide poef van 50x50xcm. Multifunctioneel, maar vooral erg gezellig. Waar jouw keuze ook naar uitgaat: onze poefs zijn perfecte accessoires om je woon- of slaapkamer een vrolijke boost te geven!


En het mooie van een gebreide poef is dat het in elk interieur past. Met grof garen en dikke breinaalden brei je in een handomdraai deze poeff ook! Een supergave gebreide poef van Katia.


Een paar poefs zijn dan snel bijgezet en ze zijn ideaal om lekker te loungen met wat drinken en een snack.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts