woensdag 7 januari 2015

Borden aanbieding

Koop nu heel voordelig een nieuwe bord. Jij bepaalt hoe je betaalt! Maak van jouw huis jouw thuis. Ontdek ons unieke woonassortiment online! Laat je inspireren door het aanbod.


Shop jouw artikelen bij Wehkamp.

Vind items binnen jouw budget. Specialistisch advies nodig? Borden van alle merken op beslist. Bel tempo – deze rustieke, handgeschilderde serie in houtlook combineert een klassieke ronde vorm met een speelse decor vanuit verschillende lijnen in prachtige beige, groen en blauwtinten. Breng kleur in jouw eettafel met deze prachtige Bugatti- borden met een prachtig uniek en verfijnd ontwerp.


Gemaakt van hoogwaardig aardewerk, zijn de platen op een lage temperatuur gebakken waardoor ze de rijke kleuren behouden. Van dinerborden tot gebaksbordjes en van diepe borden tot ontbijtborden. Bij HEMA vind je ze allemaal, van groot tot klein.


Zo kun je voor borden met stippen of strepen gaan, of voor borden in een egale kleur.

Het is maar net voor welke gelegenheid je nieuwe borden nodig hebt en in welke stijl. Je kan de serviesset aanbieding natuurlijk ook uitbreiden met losse onderdelen. Een heerlijk pasta of curry smaakt net wat lekkerder in een diep bord. Met ander serviesgoed creëer je een harmonieus geheel en eet je helemaal in stijl. Van een compleet 18-delig servies tot aan losse borden en schalen: wij hebben alles op het gebied van serviesgoed.


Servies in alle soorten en stijlen. Dan zijn de effen gekleurde borden wat voor jou. Van klassieke borden in een rustige, effen kleur, tot borden met een speelse print waar een heel verhaal door wordt verteld: met borden van iittala kun je alle kanten op.


Mix en match met de borden uit de Teema serie en vul ze aan met een Kastehelmi of Tanssi bord. Door voor een serviesset te kiezen in plaats van overal de borden , bekers en schalen vandaan te scharrelen, oogt de eettafel rustig en overzichtelijk. Dit betekent overigens niet dat dit saai en burgerlijk is! Een mooi servies is trendy en hoeft helemaal niet wit-met-bloemetjes te zijn als dat totaal niet jouw ding is. Bij lekker eten hoort stijlvol servies.


En voor het mooiste servies ben je bij Xenos aan het juiste adres! We hebben borden in allerlei soorten en maten, passend bij elke gelegenheid. Organiseer je een chic diner? Kijk dan eens naar ons assortiment porseleinen dinerborden. Ook voor dinerborden, gebaksbordjes, ontbijtborden, pizzaborden en pasta borden zit je bij Blokker.


Vele aanbiedingen bij bol.

Gratis retourneren dagen bedenktijd Snel in. Bespaar tot wel via kiesproduct. Alle borden aanbiedingen van week vindt u bij supermarktaanbiedingen.


Alle aanbiedingen van borden uit alle folders van supermarkten. Een paar mooie dinerborden geven iedere eetgelegenheid net even dat beetje extra, en van een mooi bord eet je nou eenmaal met meer plezier. Bij Blokker vind je een ruim assortiment aan verschillende dinerborden, van de klassieke witte variant gemaakt van porselein of opaal glas tot aan moderne aardewerk borden. Vandaag besteld = Morgen in huis!


In deze uitgebreide collectie borden vindt jij voor elk gerecht een geschikt bord. De borden komen in verschillende materialen, ze zijn er niet alleen in keramiek of porselein, maar ook van aardewerk en zelfs bamboe! Snel en moeiteloos de leukste borden vinden?


Kom dan snel naar onze website VERGELIJK. Van een slaperig ontbijt vlak voor je moet werken tot aan een feestelijk diner met de hele familie: met ons uitgebreide assortiment borden gebruik je voor elke gelegenheid passend serviesgoed. En natuurlijk smaakt het eten extra lekker als je weet dat je straks je borden en de rest van het serviesgoed eenvoudig in de vaatwasser kan zetten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts