dinsdag 13 januari 2015

Spuitbus zwart

Vind hittebestendige kit als je nu zoekt. Spuitbus autolak op kleur gemaakt. Haal vandaag nog die Hittebestendige Kit in huis. Verven met een spuitbus gaat snel. Je kunt er moeilijk bereikbare plekken mee verven en onregelmatige oppervlakken egaal bedekken.


Denk aan fotolijstjes, fietsen of houten tuinmeubelen.

Deze 2K Zwarte Lak van lakfabrikant MIPA zit in een SprayMax spuitbus en zorgt voor een professioneel en strak eindresulaat. Ideaal voor moeilijk te schilderen oppervlakken zoals buizen, rotan en spijlen. Voor een optimale hechting wordt aangeraden vooraf OK spuitlak primer aan te brengen. Deze zwarte MoTip spuitlak is bestand tegen benzine, chemicaliën en weersinvloeden, is lichtecht en UV-bestendig.


MoTip spuitbus zwart is verkrijgbaar in een hoogglans, zijdeglans en mat in grote 500ml spuitbussen. Hoogglans zwart in spuitbus. MoTip hoogglans zwarte verf is een diep zwarte lak met een ongekend diepe glans.


Motip Mat Acryllak Zwart - 5ml.

De lak is ideaal voor moeilijk te schilderen oppervlakken zoals buizen, rotan, spijlen en dergelijke. De lak kan gebruikt worden op houtwerk, metaal, harde kunststoffen en keramische materialen. Spuitlakken zijn gemakkelijk in gebruik en in allerlei kleuren verkrijgbaar. Door het diverse assortiment is er voor iedereen de juiste spuitlak te vinden. Koop je spuitlak bij HORNBACH, over de prijs hoef je niet in te zitten, HORNBACH biedt namelijk de laagste prijsgarantie!


Met een spuitbus geef je oppervlakten en voorwerpen snel een nieuw uiterlijk. Wat handig is aan een spuitbus is dat je er ook moeilijk bereikbare plekjes en onregelmatige oppervlakten er mooi egaal mee kan bedekken, zoals bijvoorbeeld fietsenframes, foto- of spiegellijsten of meubeltjes van rotan. De mogelijkheden zijn eindeloos.


Bekijk online het Verf-assortiment van Action op Action. Find hittebestendige kit vandaag! Ruime collectie stalen en zilveren sieraden voor het hele gezin.


Flat black, mat zwart spuitbus leger verf sneldrogend 4ml. Deze metaallak kan direct over roest worden aangebracht zonder eerst voor te behandelen met grondverf of primer. Tip: Voor gebruik de spuitbus minuten goed schudden en een proefstukje spuiten.


De KARWEI spuitlak zijdeglans zwart 4ml is een duurzame spuitlak met hoge dekkracht. Elastische vinylspray in de kleur zwart. Deze zwarte Textiel spuitbus biedt een uitstekende hechting voor het herstellen en verfraaien van onderdelen van vinyl, leer en kunstleer.

Deze textielverf zwart in spuitbus heeft een duurzame kleur en een duurzame glans en behoudt de originele structuur. De grootste spuitbuswinkel van Nederland. Prijzen zijn inclusief BTW.


Product specificaties zijn onder voorbehoud van typefouten en prijswijzigingen. Europa op het gebied van spuitbussen en lakstiften. Op de volgende foto ziet u een velg die gestraald is, alleen de buitenkant is gestraald. Indien de velg van kaal metaal is, is het zaak om dan zo snel mogelijk de Velgenlak Primer aan te brengen.


Dit voorkomt dat de velg gaat oxideren, maar ook in de toekomst niet zal oxideren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts