dinsdag 6 januari 2015

Glow in the dark verf lichaam

Voor 17:besteld is morgen in huis! Verfwebwinkel wordt beoordeeld met een uit ruim 3. Boek uw Hotel in Glowe online. Reserveer online, laagste prijzen. Shop nú eenvoudig en snel op beslist.

Wel dient de glow in the dark verf eerst opgeladen te zijn met een fel (UV) licht. Na het opladen kan de glow in the dark verf voor uren shinen. De glow in the dark UV of Blacklight producten (zowel verf , gel als make-up) werkt net wat anders dan de reguliere glow in the dark verf.


Een andere naam voor glow in the dark is Fosforescentie. Het komt er op neer dat het product het licht absorbeert en het in het donker weer afgeeft. Het moet donker zijn om een goed effect te krijgen. Indien het niet goed donker is, zal glow in the dark niet oplichten.


Hoe te gebruiken: Bewaren en.

De verf gloeit vervolgens gedurende minuten. Spotlight Neon Verf is bedoeld voor op het gezicht en lichaam. Deze Neonverf Set bestaat uit felle kleuren die in blacklight en zonlicht nóg feller zullen oplichten! Met deze neon verf maak je de mooiste creaties op het gezicht en lichaam. Wij zijn een innovatief cosmetica fabrikant gevestigd in het hart van het Lake District Engeland.


Rode lichaam en haar spray van goede kwaliteit. De rode kleur is dekkend en heeft een intense neon kleur door middel van het extra UV en glow. Een verfadditief om aan uw muurverf toe te voegen waardoor een glow in the dark - effect bekomen wordt. Onzichtbaar tijdens de dag, maar licht op tijdens de nacht!


Paarse lichaam en haar spray van goede kwaliteit. De paarse kleur is dekkend en heeft een intense neon kleur door middel van het extra UV en glow. Cosmetisch goedgekeurde ingredienten en gemakkelijk uitwasbaar met water en shampoo. Steel de show met deze SUPERMOOIE glow in the dark potjes. GLOW IN THE DARK VERF - SPUITBUS 5ML.


Primeur op de nederlandse markt, glow in the dark verf in spuitbus. Bespaar tot wel via kiesproduct.

Perfect voor een stoere en moderne kamer te creëren voor je kindjes. Het geeft als het ware licht in de duisternis. Onze glow in the dark verf is op basis van watervaste acryl.


Deze verf is geschikt voor binnen en buiten, bij constant buiten gebruik zal de verf geleidelijk vervagen. Indien u twijfelt over uw materiaal, neem dan gerust even contact op. Over ons Action Social Responsibility Newsroom Werken bij Action Expansion Klantenservice.


Glow - in-the-dark partypack.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts