vrijdag 16 januari 2015

Blanke lak voor meubels

Kosteloos tot in de woning geleverd! Geef je interieur een persoonlijke toets. Bij ons is voor elke stijl en budget wat wils. Kwalitatief en weer helemaal in. De beste materialen voor je tuin!

Loungemeubels voor elke smaak. Ontspannen in je eigen tuin! Een Tuintafel voor iedereen. Ideaal voor balkon, terras of tuin! Tuinmeubelen voor elke smaak.


Koop Hout Lakken voor boten Online Laagste prijs in NL, Snel geleverd! Shop direct meubels online. Beslist de laagste prijzen.

Met een blanke lak blijft de ondergrond van het object zichtbaar maar is het object wel beschermd. Wanneer je een houten kast lakt met een blanke lak , dan blijf je houtgroeven zien maar krassen bijvoorbeeld sleutels niet direct op het kast. Naast kasten kan je de transparante lakken bijvoorbeeld ook gebruiken voor tafels en trappen.


Bij GAMMA vind je verschillende lakken in diverse kwaliteiten, onder meer de Flexa strak in de lak. Blanke lak : vernis, parketlak, vloerlak. Wil je het hout beschermen, maar de kleur niet wijzigen dan neem je een blanke lak.


Voor een tafel van wit berken of esdoornhout ben ik op zoek naar een lak of olie die het hout niet gelig maakt. Aflakken met transparante lak maakt de tafel toch gelig waardoor de mooie witte uitstraling van het hout verdwijnt. Lakken met whitewash is ook geen succes omdat daarmee de fraaie nerf verdwijnt en bovendien de lak niet gelijkmatig is. Cepe Parket en Meubellak Blank Cepe Parket en Meubellak Blank is een watergedragen polyurethanlak. Perfect voor het overschilderen van kleurbeits.


Stof droog na een uur, overschilderbaar na 3-uur. Een fijne blanke beits voor meubels en parket. Verkrijgbaar in super mat, mat en zijdeglans. Slijt-, stoot- en krasvast.


Deze blanke , slijtvaste, zijdeglanzende lak is geschikt voor het lakken van uw betonnen of houten (parket) vloer, meubelen , deuren, kozijnen etc.

Hardlak zijdeglans kan op vrijwel iedere betonnen of houten ondergrond worden aangebracht. Wanneer u twijfelt om eiken te behandelen met olie of lak , adviseren wij u om wasolie (meubelolie en vloerolie) te gebruiken. Wasolie heeft namelijk dezelfde beschermende eigenschappen als lak , maar niet de nadelen ervan. Met lak behandeld eikenhout is namelijk niet eenvoudig bij te werken en de kans op vorming van vochtplekken is groter.


Wil jij je houtwerk lakken met een transparante lak ? Met blanke lak blijf je de kleur zien van het schilderwerk en breng je slechts de afwerking aan die jij wilt. Door houtwerk af te schilderen met blanke lak bescherm je niet alleen de verf tegen krassen, je zorgt er ook voor dat de kleur niet vergeelt of andere vlekken krijgt. Bij Lak , olie en was die transparant zijn zal het belangrijker zijn om je hout mooi op te schuren. Afhankelijk van het product kan dat in meer of mindere mate het uiterlijk van het hout beïnvloeden. Bij lak en beits die niet transparant zijn is dit van minder belang voor het uiterlijk van het hout.


Hout behandelen met olie of was – Lees. Snelle levering en gratis retour! Grootste keus uit meubels , woonaccessoires en deko uit meer als honderd shops! Alles voor uw woonkamer bij woonwarenhuis OTTO!


Maak het jezelf gemakkelijk en shop ontspannen bij OTTO. Hier vind je wat jij zoekt! Voor harde houtsoorten en intensieve belasting. Parketlak is een waterverdunbare lak met een zeer hoge slijt- en stootvastheid. Hierdoor is de lak bijzonder geschikt om parket, houten vloeren, trappen, deuren en betimmeringen voor lange tijd te verzegelen.


Dit is een standaard zijdeglans lak die maal aangebracht word. Als de tafel gelakt is geeft dit een licht glanzende laag. Het lakken sluit het hout af en als er iets op gemorst word dan kan dit makkelijk met een vochtige doek worden weggehaald. U vind hier diverse producten die geschikt zijn voor diverse ondergronden.


De producten zijn geschikt voor onder andere: trappen, meubels , parket-, eiken- en hardhouten vloeren. Rambo transparante interieurlak blank 2voor de mooiste afwerking van hout binnenshuis, zoals meubels , lambriseringen, deuren, kozijnen en betimmeringen, al of niet voorzien van een voorgaande laag. Ook geschikt voor het op kleur brengen van vloeren. Deze was is samengesteld uit diverse wassoorten zoals bijenwas en zuivere terpentijn. Antiek-terpentijnwas reinigt, beschermt en conserveert houten meubels die zijn afgewerkt met was of lak.


Een behandeling met deze was zorgt voor een mooie glans en verwijdering van oppervlakkige vlekken en krasjes. Dit product bevat geen Dichloormethaan en geen fosfaten. Prima voor de restauratie van meubelen , kozijnen, luiken, lambizeringen. Zit al jaar in de meubelen en geloof mij iemand die de minnen heeft gegeven heeft er de ballen verstand niet van.


Voor intensief gebruik is lak de beste keuze. Maakt dan niet uit of dat mat of een andere glansgraad heeft. Daarna komt was en daarna komt olie.


Dus olie geeft de minste bescherming alhoewel het wel de mooiste afwerking is. En lak geeft de beste bescherming aan meubels.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts