maandag 26 januari 2015

Hangende kruidenpotjes

Bekijk het bord Hangende kruiden van ciska7op Pinterest. Bekijk meer ideeën over Hangende kruiden, Tuin ideeën doe het zelf en Urban tuinieren. Draai het kruidenrek naar het gewenste kruidenpotje en neem het eenvoudig uit de houder. Uitgevoerd met kruidenpotjes met handige luchtdichte sluiting met draaibare sluitdop waarmee u kunt kiezen tussen fijn - middel en grove dosering.


Diepte x Breedte x Hoogte).

Superleuke kruidenpot uit de Rig-Tig-lijn van Stelton. Geen probleem, met deze pot met. Een kruidenrek bestaande uit verschillende vormen dieren, huisjes of poppetjes zijn hartstikke leuk, maar functioneel is het niet.


Organiseer ook je kruiden- en specerijen collectie met dit stevige kruidenrek. Bedank dat je wellicht de bij het kruidenrek geleverde potjes niet of niet allemaal wilt gebruiken en dat je je eigen kruidenpotjes in het rek wilt zetten. Voordat u een kruidenrek gaat kopen, is het belangrijk om een keuze te maken tussen een hangend kruidenrek of een staand kruidenrek.


Altijd verse kruiden in de buurt om je gerecht af te maken. Maar omdat je deze ingrediënten makkelijk morst, moeten kruidenrekken goed zijn ingedeeld.

Wat je nodig hebt zijn goede, simpele kruidenpotjes. DIY: een gaaf hangend kruidenrek voor in de tuin. Houd jij ervan om verse peterselie, munt, koriander en tijm te gebruiken in je gerechten?


Dan heb je vast een collectie potten met kruiden thuis. Een leuke manier om ze neer te zetten is dit hangend kruidenrek, dat als je een beetje handig bent (en het juiste gereedschap hebt) zelf kunt maken! IKEA - VARIERA, Inzet voor kruidenpotjes , hoogglans wit, Makkelijk te verwijderen om schoon te maken. Combineer meerdere kruideninzetten om de breedte van de laDE te vullen, of combineer met andere ladeinrichting uit de serie VARIERA. De rubber bodem houdt de kruidenpotjes op hun plaats.


Deze roterende kruidenhouder bevat kruidenpotjes en kan 360° draaien. De kruidenpotjes zijn steeds navulbaar waardoor je ze kan blijven g. Sinds enkele weken test ik een kruidenpot van Rosti Mepal. Zou ik hiermee eindelijk in staat zijn een kruidenplantje levend te houden? Oké, we geven toe dat dit geen kamerplanten zijn, maar je haalt er absoluut groen mee in huis.


Je eigen groenten en kruiden kweken is tegenwoordig erg populair. Hoe leuk is het om met zelfgekweekte ingrediënten te koken? Nu kunt u net niet bij het benodigde kruidenpotje of moet u er zelfs naar zoeken.


Met dit kruidenrek zal dat zo goed als zeker tot.

Kruidenpotjes : klein maar fijn. Steenmal - laags - hangend Beschrijving. Voor je badkameraccessoires, kruidenpotjes in de keuken, toiletrollen, plantjes, etc. Deze hangende keukenrolhouder van Handles and more heeft twee leren banden in de kleur zwart en een beukenhouten rol daar tussen. Een mooi statement in je keuken, de sierschroeven worden meegeleverd bij de keukenrolhouder, wel zo handig!


Als u ruimte te kort komt om uw kruiden te bewaren, is een kruidenrek hangend een goede oplossing. Deze kunt u zowel aan de binnenzijde van de kastdeurtjes als aan de muur monteren. Bij Cookinglife is het ook mogelijk om een variant inclusief diverse kruidenpotjes te kopen.


Stijlvol magnetisch rek incl.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts