donderdag 29 januari 2015

Oxygen horloge

Koop je Horloge nu bij Lucardi. Beslist de laagste prijzen. Ontdek Verborgen Schatten en Unieke Items in Meer Dan Categorieën. Cata is het online verkoopplatform voor het ongebruikelijke, onverwachte en unieke.


De duurzame horloges van Kerbholz worden in Duitsland gemaakt van FSC gecertificeerd hout of van natuursteen. Ieder Kerbholz horloge is daardoor uniek.

In de horloges zitten kwalitatief hoogwaardige Zwitserse of Japanse uurwerken. Levertijd We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen. Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bezorging.


Bent u op zoek naar een stijlvol horloge dat klasse uitstraalt? Het horloge heeft een mooi ontwerp met een zilverkleurige (edel)stalen kast gecombineerd met een zwarte lederen band. De mm brede kast van het horloge heeft een ronde vorm met extra hard mineraal glas. Het gekozen materiaal zorgt ervoor dat de bandjes ademen sneldrogend en anti-allergisch zijn.


Oxygen is een hip horlogemerk uit Parijs. Bekijk daarvoor de collectie hieronder.

Boutique propulsée par PrestaShop. We use cookies to give you the best user experience possible. By using this site you consent to the use of cookies.


Wil je meer te weten komen over horloges ? Ontdek hoe je het beste horloge kunt vinden en geniet van exclusieve producten en. De wijzerplaat is blauw en is afgedekt met mineraalglas. Oxigen horloges hebben vintage jaren tot en met designs. De band is gemaakt van rvs. Van dit horloge heb je jarenlang draagplezier!


Dit horloge koop je veilig en eenvoudig in onze online shop. HET MERK De horloge collectie van BOSS is perfect afgestemd op levensstijlen waar het gaat om kwaliteit en precisie. Omdat wij de horloges inkopen bij de horlogemerken zelf, zijn wij officieel dealer en heeft u dus volledige merkgarantie. Alle horloges op onze website zijn op voorraa u kunt het horloge dan ook binnen één of twee dagen bij u in huis verwachten.


Wij sturen alle horloges aangetekend met PostNL - de meest betrouwbare postbezorger van Nederland! Recent toegevoegd × U heeft geen producten in uw winkelwagen. Ook mooi: deze spetter is spatwaterdicht! Alle BOSS producten uit voorraad leverbaar.


Bespaar tot wel via kiesproduct.

Vaak is het moeilijk om een horloge te vinden dat bij je past. Als je uiteindelijk de keuze hebt gemaakt kun je na een tijd spijt krijgen. Bijvoorbeeld omdat je achteraf toch liever een andere kleur horlogeband had gekozen. Op zoek naar leuke oxygen horloge mode accessoires? Vind de mooiste oxygen horloge accessoires op VERGELIJK.


De kleur van de kast is zilver en de kleur van de band rood. De kast van het horloge is gemaakt van staal en de band is van nylon. De tijdsaanduiding is analoog en als glas is gebruikgemaakt van mineraal. Profiteer nu van flinke kortingen tijdens Black Friday! Alle randen en gaten zijn door middel van laser geseale waardoor de NATO horlogeband geen ruwe of rafelige randen heeft.


Ook wordt een nato strap een Zulu strap genoemd. Zelf uw horlogekast openmaken Instructiefilm met een horlogekast opener Kish.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts