donderdag 29 januari 2015

Gusta pastaborden

Gusta pastaborden

Alle pastaborden vind je op beslist. Bestel simpel jouw servies online. Bekijk wat de beste diepe borden zijn voor in de keuken. Vandaag bestel morgen in huis. Maak van iedere dag een feest, vier het leven!


ITALIAN STYLE Wie houdt er nou niet van een heerlijk gerecht uit Italiaanse keuken? Met zoveel heerlijke pasta’s en sauzen in ons assortiment kan het niet anders dan dat we ook een leuke serie pastaborden hebben om het feestje compleet te maken. Ook zijn er leuke pizza- en pastborden verkrijgbaar, voor de liefhebber van Italiaanse tinten.


Kies uit 1producten vanaf € 95. Zoek naar delfts blauw borden op de nieuwe KensaQ. JavaScript lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser. Sta stil bij de kleine dingen in het leven en neem elke kans om het leven te vieren. Pastaborden Strakke en tijdloze pastaborden voor elke tafel.


Toast met ons op die nieuwe baan, die verjaardag of vier gewoon de dag. Hij heeft ook een uniek en natuurlijk contrasterend patroon. Gusta PastaBord ø30cm Wit.


De plank is geschikt voor het snijden en serveren van voedsel zoals kaas, brood en fruit. Ook heeft de plank een ring om hem op te hangen. Specificaties: Kleur: bruin Materiaal: acaciahout Afmetingen. Deze set is van porselein.


Gusta pastaborden

Servies Porto is gemaakt van hoogwaardig aardewerk en heeft organische vormen. Het is afgewerkt met een reactief glazuur, waardoor het extra glans krijgt. Bestaat uit 1x schaal (ø 2cm) en 4x pasta bord (ø cm). Royal Doulton Pacific pastabord. Koop voordelig online bij maakjeeigensfeer.


Bespaar tot wel via kiesproduct. Tafelen in stijl met dit mooie mix. Al meer dan 1jaar kunt u voor al uw servies en deskundig advies terecht bij Servies. Gratis retourneren dagen bedenktijd Snel in huis.


Door de brede spiegel is het bord ideaal voor het serveren en presenteren. Bolsius biedt artikelen die aansluiten bij de laatste trends. Kaarsen en geurverpreiders in de heerlijkste geuren en kleuren.


Saturnia Napoli pastabord 23cm. Met pasta maak je de lekkerste en meest variërende gerechten. Leuk als je thuis voor je gasten wilt keuken, of jezelf wilt verwennen. De echte pastaliefhebber weet waarom deze borden een must-have zijn.


Gusta pastaborden

Vergelijk meer Servies aanbiedingen op Beste. Nog heel even en de zomer dient zich weer aan! Check beschikbaarheid Set van pastaborden Triangle,. Op werkdagen voor 12u besteld = volgende werkdag geleverd! De borden zijn ook goed te gebruiken als soepbord.


Er worden pastaborden in totaal geleverd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts