donderdag 15 januari 2015

Twemco

Alle Twemco producten vindt u bij stelcomfortshop. Direct uit voorraad leverbaar en voor 17:30u bestel de volgende dag al bij u thuis. Op zoek naar artikelen van Twemco ? Artikelen van Twemco koop je eenvoudig online bij bol.


Twemco qkalenderklok tafelmodel (zwart) nieuwprijs lig rond de €13nu voor € 7deze analoge kalenderklok geef.

Zo goed als nieuw Ophalen of Verzenden. U hoeft de datum dus maar een keer in te stellen en dat is ook nog eens heel eenvoudig. De Twemco klok houdt zelfs rekening met het schrikkeljaar.


Door dit speciale mechanisme is de Twemco klok uniek in zijn soort. Op maar liefst meter afstand zijn de letters en cijfers van de Twemco klok nog door iedereen af te lezen. Wat de Twemco QD-uniek maakt is dat de tijd wordt aangeduid met flips.


Dit zijn omslaande afbeeldingen die extra duidelijk de tijd laten zien.

Doordat de kalenderklok de tijd met deze afbeeldingen. Haal met de unieke klokken van Twemco een nieuw product met een nostalgisch gevoel in huis. Dit merk is namelijk het enige dat klokken maakt met automatische valletters. Voor ouderen die het allemaal niet zo goed kunnen zien of soms vergeten welke dag het is, zijn de klokken en wekkers van Twemco een mooie uitkomst.


Twemco Klok met altijd de juiste Nederlandse dag en datum. Dit betekent dat altijd de juiste datum wordt weergegeven. De kalenderklok van Twemco is de ideale dementieklok. Dit maakt de kalenderklok ook bruikbaar voor slechtzienden.


Deze kalenderklok is ook geschikt voor mensen die lijden aan alzheimer en dementie. Duidelijke wandklok met datum en tijd aanduiding. Volautomatische kalender, altijd de juiste. Deze compacte wand en staande kalenderklok is van het merk Twemco.


De klok heeft de Nederlandse dagaanduiding. Temco verkoopt uitsluitend aan wederverkopers van computers en computeronderdelen. Van oudsher ijzersterk in.

Twemco BQ-Witte analoge kalenderklok die tijd en datum weergeeft met zwarte opdruk. Serving Composite Production Facilities Around the World. Twenco has over years of experience in building equipment for the production of large Composite Products. Daarnaast bieden wij datumklokken van het merk Twemco.


Beide modellen zijn verkrijgbaar in de kleuren wit of zwart. Flip Clock TWEMCO Twemco Flip Clock 翻頁鐘 TWEMCO CLOCK Flip clock Digital clock Digital Flip Clock twemco. Houdt de Twemco dementieklok rekening met het schrikkeljaar?


Ja, de Twemco dementieklok houdt hier rekening mee! Dit in tegenstelling tot de meeste andere dementieklokken. Weet de dementieklok uit hoeveel dagen elke maand bestaat? Ja, de klok van Twemco is automatisch en weet dus altijd precies hoeveel dagen elke maand heeft. Twemco Quartz BQ-3 Zwarte kalenderklok met analoge wijzerplaat.


Hoogte van de cijfers op de wijzerplaat: cm. De hoogte van de valletters ter behoeve van de dag en maand aanduiding zijn 3-cm. Afmeting van de behuizing: 34x1 8xcm.


Hierdoor hoeft u dus nooit de datum aan te passen. Zo leest u makkelijk hoe laat het is, ook als u minder goed ziet. Ook ziet u in een oogopslag welke dag van de week het is en welke datum.


U kunt hem dus plaatsen waar u maar wilt, aan de muur of ergens op een. Overal bruikbaar waar een betrouwbare en duidelijke weergave van tijd en datum gewenst is. Kalenderklok van Twemco geeft tij dag en datum extra groot weer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts