dinsdag 6 januari 2015

Sieradendoos bol com

Sieradendoos bol com

Merken sieradendoosjes tegen lage prijzen. Bestel sieradendozen online. Grootste aanbod sieradendoosjes. Sieradendoosjes voor lage prijzen. Meerdere aanbieders online. Alle merken sieradendozen. Vind horlogekisten online.


Bol is beoordeeld met een 1. Vergelijk alle aanbieders op Zoover. Snel en betrouwbaar - Gratis verzending! Wij bieden een ruim assortiment bloembollen voor groothandelsprijzen!


Het zachte materiaal aan de binnenkant zorg ervoor dat de sieraden mooi blijven. In sieradendozen voor dames zitten veel verschillende vakjes waardoor je sieraden netjes geordend blijven. Fijne is de lades erin met vakjes die netjes zijn afgewerkt met suede. Luxe sieradendoos die erg netjes is afgewerkt.


Zeker een aanrader voor je sieradencollectie! Eén lade is 2x 1x 20mm en éen lade van 2x 1x 50mm. Ook is er een ringkussen voor ringen. De kunstlederen sieradendoos met dierenhuid print is handig voor het opbergen en tonen van diverse soorten sieraden.


Deze zwarte kunstlederen sieradendoos met compartimenten heeft een verchroomd slot. Mooie plek om sieraden in te bewaren. Met spiegel en apart vakje dat afgesloten wordt door een lak klepje met vogelbeschildering. Ontwerp uw eigen sieradendoos met vijf verschillende lades van Classic Stackers. U begint met de basis sieradendoos , daarna kunt u naar hartenlust combineren.


De verschillende lades zijn stapelbaar. Daarnaast kunt u zelf bepalen welke indeling u nodig heeft om uw sieraden netjes op te bergen. Luxueuze sieradendoosje in hout, met een luxe interieur in velours.


Dit prachtige ringdoosje wordt geleverd met een mooie kartonnen omdoos. Om uw ring veilig bewaren of als geschenk verpaking Mat zwart buitenkant met creme interieur. De compacte sieradendoos met lade houdt je sieraden veilig open, thuis of onderweg.


Het edele sieradendoosje is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Het handige etui van kunstleer beschikt over een klapdeksel met zijdeband. De binnenkant is met fluweel ontworpen en biedt voldoende ruimte voor kettingen, ringen en oorstekers. Deze sieradendoos helpt je om orde in de wirwar te creëren. Een sieradendoos met een leuke print of in een hippe kleur staat ook nog eens heel leuk op je dressoir in de slaapkamer.


De schatten die vaak veel herinneringen met zich mee brengen, verdienen het om een plekje in een sieradendoos te hebben. Exclusieve merken Snelle levering Niet goed? Verschillende sieradendozen om uit te kiezen. Of je nou een grote of kleine sieradendoos wil, bij Lucardi ben je aan het juiste adres!


Sieradendoos bol com

We hebben verschillende doosjes. Ze zijn bijna allemaal in- en uitklapbaar met verschillende vakjes zodat je je sieraden makkelijk kan sorteren, maar daar niet heel veel ruimte mee in beslag neemt. Je sieraden zijn misschien wel je kostbaarste bezit.


Dat kettinkje wat je van je oma hebt gekregen of die armband die je tijdens die heerlijke zonnige vakantie hebt gekocht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts