dinsdag 20 januari 2015

Buddha armband ben

Buddha armband ben

Wekelijks nieuwe trendy armbanden. Dé plek voor on-trend sieraden. Buddha armband junior nú online! Shop B2B junior armband v. Ruime keuze in RVS armbanden voor hem en haar. Alleen hier ben je gegarandeerd van het complete assortiment armbanden en het beste advies.


Buddha armband ben

Armband Ben XS Black Rhodium Goud. In deze complete collectie tref je een groot aanbod aan zilveren armbanden waaronder de echte iconen zoals de Batul, Chain, Ben en Nathalie armbanden. Het mooie is dat de armband rond glad geslepen is waardoor het een mooi geheel wordt.


Doordat de armband tussen de schakels geoxideerd is geeft dit een heel speciaal effect. De Ben Junior armband is redelijk stijf! Neem een kijkje in het prachtige en uiteenlopende assortiment.


Wees creatief en combineer zilveren sieraden met lederen armbanden. Het logo is vervaagd , maar ziet er voor de rest nog prima uit. Deze elegante sieradenlijn vervaardigd in 18k puur goud belichaamt schoonhei kwaliteit en tijdloos design.


B2B Junior armband vanaf € 179. BUDDHA TO BUDDHA Ben XS zilver armband - J070. Bespaar tot wel via kiesproduct. Dit sieraad is ideaal voor iedere gelegenheid! Vrijwel de gehele collectie is op voorraad.


De stoere armband bestaat uit mooie schakels en is afgemaakt met twee turquoise accenten aan de uiteinden. De laatste jaren heeft het modemerk de wereld veroverd met hun handgemaakte sieraden. Door de vele schakels heeft deze armband een leerachtige look, in een prachtige zilveren kleur. Hierdoor doet hij zowel stoer als elegant aan, en is hij geschikt voor zowel man als vrouw. En dat uit zich in een boeiend lijnenspel dat in ieder sieraad naar voren komt.


Het complete aanbod armbanden , ringen en oorsieraden uit de Ben collectie, snel en gratis geleverd. De frisse kleuren geven een zomerse look aan je outfit. Dit model is al lang erg succesvol in de collectie. De armband is beschikbaar in zowel dames- als herenlengte.


Neem dan een kijkje in de webshop. Bestellingen vanaf €5worden gratis bezorgd. De blauwlederen armband sluit door middel van een zilveren baksluiting met extra veilidigheidsachtje.


Deze armband is gemaakt van zilver. Het succes van de lederen armbanden uit de Ben , Komang, Nathalie en Edwin collecties heeft er voor gezorgd dat we inmiddels een collectie leren armbanden hebben in diverse kleuren en maten. Dit maakt de sieraden niet alleen tot één van de stevigste in zijn soort, het geeft ook een krachtige en tijdloze uitstraling die in heel Europa bijzonder populair is geworden.


Doutzen Kroes en Bryan Adams zijn al gespot met deze parels van accessoires.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts