donderdag 22 januari 2015

Kleurcode autolakken

Zoek deze kleurcode op met behulp van schema en tabel bovenaan deze pagina. Kleurcode om-nummeren via onderstaand tabel Dit is nodig omdat u benaderingskleur wenst. Zoek op merk en model het kleurnummer of kleurcode van de auto,wij kunnen alle kleuren maken,ook als deze niet voor mochten voorkomen in onze kleurlijst. Wij vermelden bij de kleurcode de kleurnaam en een afbeelding van de kleur.


Klik hier voor de plaats in de auto, waar uw de kleurcode voor de autolak kunt vinden. De kleurcode van jouw auto staat op het VIN-plaatje (Voertuig Identificatienummer).

Je ziet op deze pagina een groot overzicht van automerken staan waardoor jij makkelijk en snel de kleurcode voor je auto achterhaalt. Wanneer je de autolak op kleur online gaat bestellen op kleurcode , denk dan ook aan de juiste verharder en verdunner. Hiermee kun je de lak op de juiste dikte brengen. Professionele autolak in elke kleur!


Waar kan ik de kleurcode vinden? Dan bent u bij CROP aan het juiste adres! This website uses cookies.


They allow us to optimize your browsing experience and also help us to understand how you use our site.

By continuing to use this website. Het juiste adres voor autolak spuitbussen in elke gewenste kleur! Info over kleurcode autolakken. Resultaten van zoekmachines! Wij zijn al jaar actief op het gebied van (Sikkens) autolak en zijn dus een echte specialist.


Wij mengen alle autolakken zelf! Weet u niet precies welke kleur autolak u nodig heeft. Bij de meeste auto’s kunt u op een plaatje of sticker de kleurcode vinden. Weet je niet precies welke kleur je nodig hebt?


Wij beschikken over onze eigen mengbakken, waarmee we autolak in exact de gewenste kleur kunnen maken. De meeste auto´s hebben een plaatje of sticker met de kleurcode erop. Welkom op de lakstift webshop!


Wij zijn gespecialiseerd in uw lakstiften, zowel in ral kleuren als autolak lakstiften. Dregema maakt dit inzichtelijk in een makkelijk overzicht. Uw autolak van alle merken en alle kleuren snel in huis! Heeft u geen originele kleurcode.


Met de merken MoTip, DUPLI-Color, presto en ColorMatic is Motip Dupli Group voornamelijk actief in de automotive, de doe-het-zelf en de industriele markten met een. De grootste spuitbuswinkel van Nederland.

Prijzen zijn inclusief BTW. Product specificaties zijn onder voorbehoud van typefouten en prijswijzigingen. Ons gekwalificeerd personeel is uitstekend in staat om middels de juiste kleurcode van het object middels de door onze lakfabrikant aangeleverde kleurrecept, autolakken te bereiden die naadloos qua kleur aansluit bij uw te spuiten object. Spuitbus autolak op kleur gemaakt. Mocht de kleurcode zich hier niet bevinden is deze veelal aangeduid in het onderhoudsboekje.


Ford kent onder een kleurcode veelal diverse kleuren! Let goed op de kleurbenaming! Motip autolakken voor elke kleur autolak te koop bij autoshop. Kits voor moto StardustColors, de eerste fabrikant van verven met speciale effecten voor auto en moto, biedt een selectie aan van enkele van zijn beste effecten.


Wij hebben een unieke kleurstaal-opstuur-service, waarbij wij de lak in de door u gewenste autokleur wordt gemengd en uw staal mee wordt teruggestuurd. Vanzelfsprekend maken wij ook autolakken in RAL-kleuren en andere kleurenwaaiers.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts