maandag 12 januari 2015

Hema fotolijst 13x18

Bekijk ons ruime assortiment op HEMA. Kwaliteit zonder compromissen. Nu bestellen al vanaf € 195! Alle fotolijsten vind je op beslist. Bestel simpel jouw woondecoratie online.


Hema fotolijst 13x18

Shop jouw fotolijsten makkelijk en snel op hema. Voor 21:bestel is morgen. Met deze zwarte fotolijst geef je je speciale foto een mooi plaatsje. Fotolijsten koop je eenvoudig online bij bol. Uiteraard zal dit fraaie item prachtig op je dressoir of je nachtkastje staan.


Zo kun je ze plaatsen op je dressoir of je kast. Maar ze worden tevens voorzien van een ophangsysteem, zodat je ze ook aan de muur kunt hangen. Bent u op zoek naar een fotolijst 13xcm? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Laat je bestelling thuisbezorgen of haal hem gratis op in een HEMA -winkel.


Specialistisch advies nodig? Ontdek ons unieke assortiment fotolijsten. Eerst thuis bewonderen, achteraf betalen! Deze elegante fotolijst komt goed tot zijn recht in je moderne interieur.


Maak van jouw huis jouw thuis. Doe er je mooiste fotomoment in en creëer een persoonlijke sfeer in huis. Wij hebben een groot aanbod in fotolijstjes 13xspeciaal voor uw foto’s met de afmeting 13xcm. Ze zijn altijd uitgevoerd met een standaard zodat u ze overal neer kunt zetten.


Hema fotolijst 13x18

Sommige ook met ophangmogelijkheid. De houten Deco fotolijsten van Henzo krijgen juist door hun eenvoud een fraaie uitstraling. HEMA maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken om jou een optimale bezoekerservaring te bieden, om je relevante advertenties aan te bieden en om jouw surfgedrag te meten. Met deze cookies kunnen HEMA en met HEMA samenwerkende derden jouw internetgedrag binnen deze website volgen. Door een fotolijst aan de muur te hangen, krijgt uw interieur sfeer en een persoonlijke touch.


De fotolijsten van Signerie zijn zeer divers en komen in vele soorten en maten. Deze stijlvolle zwart houten fotolijst is geschikt voor posters met de afmeting 13xcm. Middels de metalen hangers kunnen al onze fotolijsten zowel horizontaal als verticaal worden opgehangen.


Moderne kunststof lijst met leuke verspringende details wat de lijst diepte en een speels uiterlijk geeft. De doorzichtige voorkant is van lichtgewicht kunststof. Dit is minder breekbaar dan glas en dus gebruiksvriendelijker.


Verwijder de beschermfolie voor gebruik. Op zoek naar een fotolijst ? Er zijn verschillende soorten fotolijsten opgenomen in het assortiment. Je mooiste posters of foto’s van familie, vrienden en vakanties stal je natuurlijk het liefst door je hele huis uit, evt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts