woensdag 21 januari 2015

Wandrek kinderkamer

Laat je door Homeinspireren! Geef je interieur een persoonlijke toets. Bij ons is voor elke stijl en budget wat wils. Kwalitatief en weer helemaal in. De beste materialen voor je tuin!

Loungemeubels voor elke smaak. Ontspannen in je eigen tuin! Een Tuintafel voor iedereen. Ideaal voor balkon, terras of tuin! Tuinmeubelen voor elke smaak. Alle wandrekken vind je op beslist. Bestel simpel jouw rekken online.

Ga naar Leen Bakker of bestel eenvoudig online! Altijd de beste en leukste woonaanbiedingen van dit moment. Wandrek , de mooiste wandrekken voor de babykamer. Je kunt hier spulletjes op kwijt die je voor handen wilt hebben.


Leuk om een plank aan de muur te hangen. Bijvoorbeeld boven de commode, je kunt hier een lampje op kwijt. Wellicht een leuke poster of afbeelding in lijstje. Het wandrek is de extra aanvulling op je baby of kinderkamer. Je kunt het wandrek gebruiken om spullen op te plaatsen of het kan dienst doen als decoratie.


Mooi wandrek van Rose in April bestaande uit een zwart metalen frame en houten planken. De houten planken zijn er in diverse mooie hippe kleurtjes. Echt heel mooi voor in de baby- en kinderkamer.


Passend bij de inrichting van je woonkamer, kinderkamer of speelkamer. Wandrekken in verschillende formaten en stijlen. Heb je nog leuke spulletjes nodig om het wandrek te stylen?

Bekijk hier onze leuke fotolijstjes, knuffels en posters. Op wandrekken zijn leuke decoratieartikelen te plaatsen, maar is ook heel handig voor spulletjes die je nodig hebt voor de dagelijkse verzorging van je kindje. Een wandrek hout in je babykamer maakt de slaapkamer van je kindje helemaal af.


We hebben verschillende wandrekken in het assortiment bij Babyhuis Casita. Iedere wandrek babykamer heeft weer een eigen stijl. Het is de kunst om wandrekken te vinden die perfect passen bij de overige meubels. Je hebt diverse uitvoeringen. Zo heb je een basis wandrek babykamer die gemakkelijk aan de muur worden bevestigd en ruimte bieden voor het stallen van een aantal spulletjes.


Meubels voor de kinderkamer nodig? Bekijk al onze kinderbedden, kindertextiel, kinderspeelgoed en kinderkledingkasten voor kinderen van tot en met jaar. Snelle levering en gratis retour! Kies uit 2producten vanaf € 150. Bij Kindercompagnie vind je wandrekken in verschillende formaten en kleuren.


In ons assortiment wandrekken zie je niet alleen de standaard wandrekken voor een babykamer maar ook een aantal echte eyecatchers. Zo hebben wij planken in de vorm van een huis, tipi, kubus, ladder of wolk. Zelfs zonder het praktische nut een ontzettend leuk interieurstuk dus.


Stijlvol wandrek uit de Basic collectie van Coming Kids. Door de effen kleur en het strakke design is het wandrek gemakkelijk met ander meubilair te combineren. Deze open kast monteer je gemakkelijk in iedere kamer en geeft je extra opbergruimte. In de kleine kinderkamers worden vaak meerdere wandrekjes gebruikt.


Bijna onmisbaar is een wandrek babykamer. Dit onderschatte onderdeel van de babykamer blijkt altijd erg praktisch om te hebben en geeft de kamer bovendien een persoonlijk tintje doordat ouders hier leuke spulletjes op kunnen zetten. Er zijn ook verschillende afmetingen. Een wandrekje voor gebruik in het toilet bijvoorbeeld is over het algemeen kleiner dan een wandrek voor in de woonkamer. Om je kinderen te stimuleren om veel te lezen kun je ook in de kinderkamer een wandrekje plaatsen, zodat ze hun lees- of schoolboeken erop kunnen plaatsen.


Zo kun je een wandrek boven de commode hangen. Handig om de spulletjes die zeker nodig hebt op te bewaren. De meeste wandrekken bestaan uit een plankje, maar er zijn er ook die voorzien zijn van vakken of schuifladen.


Bovendien heeft een wandrekje vaak knoppen of haakjes waar je handdoekjes of kleertjes aan kunt hangen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts