vrijdag 23 januari 2015

Blokker servies

Bekijk ons unieke assortiment serviezen. Meer geluksmomentjes in een gezellig huis! Maak van jouw huis jouw thuis. Ontdek ons unieke woonassortiment online. Laat je inspireren door het aanbod.


Shop jouw artikelen bij Wehkamp. Vind items binnen jouw budget. Deze artikelen zijn vaak gemaakt van porselein, aardewerk of een ander materiaal. Zo is er een breed assortiment aan borden, kopjes, bekers en mokken, schalen en kommen.


Op werkdagen voor 22:bestel morgen in huis. Gratis verzending vanaf €4-. Koop bij online huishoudwinkel Blokker. Van Wiebe van der Zee tot Yong Squito, bij Blokker. Bij bestellingen vanaf €4- geniet je van gratis verzending.


Blokker servies

Bij veel van de producten van Blokker. Zo goed als nieuw Ophalen of Verzenden. Dit 8-delige service gemaakt van hoogwaardig aardewerk werd met veel liefde voor u gemaakt. Het is iets speciaals, waar u veel plezier aan zult beleven. Het harnas is stevig en het zal u verrassen hoe duurzaam het is bij dagelijks gebruik.


Van de grote borden kleine stukjes af hier en daar. Blokker servies , alles kan ook apart gekocht worden. De naam van dit servies werd geleend van de saffier edelsteen, de klasse van deze edelsteen weerspiegelt zich dan ook in dit prachtige servies.


Blokker servies

Het leuke aan servies is dat er zo ontzettend veel keuze is. Ideaal als je op zoek bent naar een beker, bord of kommetje. Het is afgewerkt met een reactief glazuur, waardoor het extra glans krijgt. Deze geglazuurde laag heeft verschillende tinten, waardoor ieder onderdeel er anders uitziet en hierdoor uniek is. Dit uitgebreide servies is gemaakt van aardewerk en is vaatwasbestendig.


Dit servies is gemaakt van aardewerk, deze set bestaat uit:dinerborden Ø cmdiepe borden Ø 20. Bedlampjes Brabantia Touch Bin Brabantia Touch Bin liter Glasschilderij Houten snijplanken Keramische pannen Melkopschuimer Royalty Line Wesco broodtrommel Brabantia prullenbak. Verder nog in keurige staat. Dek de tafel voor ontbijt, lunch en diner met de veelzijdige collectie van luxe servies.


Onbijt met havermout uit een porseleinen kommetje, geniet van een gezonde lunch met de soepborden, en presenteer je favoriete gerecht uit de Italiaanse keuken op één van de pastaborden. Van een compleet 18-delig servies tot aan losse borden en schalen: wij hebben alles op het gebied van serviesgoed. Servies in alle soorten en stijlen. Ook complete serviessets om je keuken compleet te maken. Bovendien is het verkrijgbaar in uiteenlopende kleuren en materialen, dus je vindt zeker servies dat helemaal past bij jouw smaak.


Speelse illustraties in vrolijke kleuren: met een servies van Blond Amsterdam op de ontbijttafel is dat ochtendhumeur als sneeuw voor de zon verdwenen. Ook met het PiP Studio servies begin je de dag goed. U profiteert van diverse voordelen door bij Cookinglife uw servies te kopen! Naast scherpe prijzen en een snelle levering heeft u bij ons een ruime keuze.


Blokker servies

Wij hebben niet alleen diverse serviezen in ons assortiment, maar ook vele soorten kook- en bakgerei. Van de welbekende springvorm tot luxe keukenmachines, u vindt het bij ons. Het grootste assortiment nieuw Boerenbont - Boerenbonter - Royal Boch Kitchen.


Home Intro Nieuws Bestellen Leveringsvoorwaarden Contact.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts