woensdag 14 januari 2015

Rugband warmte

Shop nú eenvoudig en snel op beslist. Het grootste online winkelcentrum. Alle merken voor de laagste prijs. Meerdere aanbieders online. Bekijk ons gehele wellness accessoires ssortiment online.

Heatpaxx Warmte Pads - Handen One SizeDeze warmte pads zorgt voor warme handen op een natuurlijke manier. Na het openen wordt de warmte vrijgemaakt door de pads door een exotherm proces. Hierdoor onstaat er direct warme.


Bij het juiste gebruik worden de pads niet te warm. Deze zelf verwarmende toermalijn ruggordel geeft effectieve warmte en ondersteuning bij verschillende soorten van lagenrugpijnklachten. Na het dragen van deze warmte rug brace hoeft u nooit meer een wegwerp warmtepakket te kopen.


Welke rugband is nou voor u geschikt om te kopen? Rugbraces variëren op het gebied van het beschermingsniveau, het type rugklachten en het type behandeling.

Alle rugbanden bieden extra steun en bescherming aan de onderrug en bij bepaalde rugbanden ook aan de bekken. Zorg dat je extra ondersteuning krijgt en voorkom deze vervelende klachten met deze rugband. De gelijkmatig over de gordel verdeelde magneten helpen om de bloedsomloop te verbeteren en zorgen voor therapeutische warmte. Magnetische buik en rug warmer automatische onderrug brace warmte Verstelbare Toermalijn Zelfopwarming Magnetische Therapie Riem. Ervaar het zelf, de magneten en tourmarlijn zullen uw rug automatisch verwarmen en de last en pijn wegnemen.


Naast het automatisch verwarmen kunt u deze rug brace ook strak aantrekken zodat het de onderrug support. Materiaal rugband tegen rugpijn. Ondanks de stevige ondersteuning die de rugband tegen rugpijn u biedt, is het comfortabel te dragen. Dit dankzij het ventilerende en elastische materiaal. De rugband zorgt voor steun en warmte aan de rugspieren.


Mede dankzij het neopreen dat aan de rugzijde is toegepast. De achterwand van de rugband is gemaakt van neopreen en zorgt voor warmte en compressie. Je kunt er zelfs voor kiezen om de rugband op een onderhemd of onder shirt te dragen. FHP-160: WARMTE PAD VOOR DE NEK Een warmte pad voor de nek helpt bij het verhelpen en voorkomen van allerhande nekklachten.


Denk bijvoorbeeld maar aan congestie, zwelling, spierverrekkingen, gewrichtspijn of artritis. Hij geeft ontspannende en pijn verlichtende warmte , waarmee u bovend.

Deze rugband stata bekend om het hoge draagcomfort en het ventilerende materiaal. Verder heeft de rugband een demontabele pelotte (drukkussentje) dat een extra gerichte steun kan bieden aan de onderrug. De goede rugband heeft flexibele verstevigingen waardoor de brace ook geschikt is bij werkzaamheden en sporten. In drie stappen krijg je een heerlijke therapeutische (onder)rug behandeling: - Verwarm de zak door één klik op de button. Schuif de opgewarmde zak in de rugband.


Trek de rugband , precies op maat, aan. Via één druk op de geïntegreerde 4-standen-schakelaar wordt de rugzone binnen enkele minuten verwarmd – naar keuze tot 4 4 of °C. Hierbij verwarmen de infraroodstralen (FIR) alleen het lichaam – niet de lucht eromheen. Zo geniet u constant van weldadige warmte. Resultaten van zoekmachines!


Rugbraces, rugkorsetten, rugbandages ter ondersteuning van de wervelkolom! Onze winkel bevat vele modellen zoals de LordoLoc en LumboTrain rugbrace van Bauerfein de. De Beurer MGgeeft jou voortaan een heerlijk warm gevoel van binnen. Want bij dit vibratie massage-apparaat ligt de nadruk op het effect van de infrarood warmte.


Dankzij deze warmte worden de spieren losser en is het effect van de vibratie groter want het dringt dieper door in de onderliggende weefsels. Deze verwarmde rugband zal zelfs bij extreem lage temperaturen en ijzige win een comfortabele warmte geven. Het beschermd je onderrug en nieren tegen koude lucht ! Doordat de massagekop van.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts