donderdag 15 januari 2015

Geurstokjes bolsius

Keuze uit heerlijke geuren: €195. Kies uit producten vanaf € 152. Haal vandaag nog die geurstokjes in huis. Ontdek ons unieke assortiment geurstokjes. Vandaag bestel morgen in huis!


Maak van jouw huis jouw thuis.

De stokjes staan in een interieurparfum en geven zelf heel langzaam de geur af aan de ruimte, doordat het parfum in het hout trekt. Geurstokjes verspreiden een heerlijke geur zonder dat je er omkijken naar hebt. Dit maakt geurstokjes ideaal voor ruimtes zoals de badkamer of het toilet.


Tevens zijn de vloeistoffen van de geurstokjes los bij te bestellen. De geurverspreiders in een flesje van 1ml behouden circa weken hun geur. De duur is afhankelijk van het aantal stokjes dat wordt gebruikt.


Vanzelfsprekend zijn deze geurstokjes iets duurder dan de versie met ml. De geurstokjes met een 1ml flesje zijn verkrijgbaar in verfijnde.

Ze zijn verkrijgbaar in heerlijke geuren, geïnspireerd. Deze worden ook wel Geurdiffuser genoemd. De stokjes zet je rechtop in het potje met vloeistof, waardoor de geur zich verspreidt door de ruimte. Af en toe draai je de stokjes, zodat deze de geur blijven verspreiden.


Je kunt kiezen uit een groot aantal geurtjes, van fris en fruitig tot zoet en kruidig. Wij hebben soorten geuren in ons assortiment, voor. Bespaar tot wel via kiesproduct. Gratis je bestelling afhalen in meer dan 8winkels, altijd een winkel in de buurt. Alle geurstokjes aanbiedingen van week vindt u bij supermarktaanbiedingen.


Alle aanbiedingen van geurstokjes uit alle folders van supermarkten. Je vindt het bij Albert Heijn. U kunt de afgifte van geuren zelf gemakkelijk sturen door meer of minder geurstokjes te gebruiken.


Bolsius theelichten of geurstokjes. De stokjes nemen op een natuurlijke manier de vloeistof in zich op en verspreiden vervolgens een heerlijk aroma. Bij geurstokjes worden de heerlijke geuren van de parfums in de geurolie, opgezogen door de rotan stengels waarna de parfum vervolgens natuurlijk en geleidelijk verdampt. HEMA heeft geurkaarsen en geurstokjes in verschillende geuren.


Daarmee creëer je sfeer en laat je iedere kamer in huis lekker ruiken.

Een geurkaars kan rustgevend werken, of juist verkwikkend. En welke geurstokjes etc waar voor je geld geven en lang geur blijven verspreiden. Die van Zara Home vind ik heerlijk ruiken, maar blijven die ook lang geuren? JavaScript lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser. Onze slaapkamer is vrij groot, waardoor de geur niet zo bedwelmend is, maar lekker subtiel.


De lamp op mijn nachtkastje is van Ikea. Verpakkingen van andere geurstokjes krijg ik nooit zelf open, maar deze kan ik gewoon zelf opendraaien. En je kan hem natuurlijk ook zo weer dicht draaien als je hem weer weg wilt zetten.


De ingrediënten zijn een combinatie van houtnoten, kamille, lavendel en een vleugje balsamico. Daarnaast komen geurstokjes goed van pas zodra je merkt dat er vieze geurtjes in je woning hangen. Voor 21:bestel is morgen in huis.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts