woensdag 14 januari 2015

Metallic kleuren auto

Alleen bij Independer: Gratis Diefstaldekking bij alle WA-autoverzekeringen. Vergelijk op: prijs, kwaliteit, beoordelingen van anderen en meer. Ruime collectie stalen en zilveren sieraden voor het hele gezin.


Lak en verf in alle kleuren van Flexa metallic bestel je op kleurenwaaier. Breedveld verf mengt deze in de professionele Flexa ED.

Bij een zilver- metallic auto staat in de papieren grijs als kleur. Kwalitatief hoogwaardige auto reparatielak, gebaseerd op de originele autokleur codes. Voor het verfraaien en herstellen van auto onderdelen.


Het Kompakt systeem bevat non- metallic kleuren , metallic kleuren en een blanke lak. We hebben allemaal wel eens een rode auto gezien, die na verloop van tijd roze werd. Tegenwoordig worden auto ’s niet meer dof, omdat als laatste een blanke laklaag wordt gebruikt.


Naast gewone kleuren bestaat er ook metallic lak. Om je auto tegen een aanvaardbare prijs aan de man te kunnen brengen, spelen meerdere factoren een rol.

Zo is er natuurlijk het merk van de wagen, maar ook het aantal gereden kilometers, het verbruik en de kleur van de auto zijn van tel. Tip: Kies voor de neutrale kleur auto zoals metallic grijs, donkerblauw en zwart. Dankzij de korte droogtijd is de lak snel hard waardoor u minder kans hebt op stof of vuil in de lak.


Een 1K Autolak is te koop in iedere gewenste kleur. Of uw auto nu een effen, metallic of parelmoer kleur heeft. Ik wil een nieuwe auto , wat schetst mijn verbazing dat ik voor de lak apart moet betalen en wel tot 6euro, raar, een auto komt toch gespoten uit de fabriek. Met onze receptuur kunnen wij van alle kleuren leveren.


Door de brede vlakstraal spuitkop ontstaat een fijne verneveling, de kwaliteit en constante druk staan garant voor het beste eindresultaat. Is uw kleur van de auto metallic (met of zonder parelmoer) dan leveren wij de standaard spuitbus. Deze dient afgewerkt te worden met blanke lak.


De lak is geen metallic lak en kleine oneffenheden worden weg geschuurd. Afplakken en ontvetten zijn ook in de kosten inbegrepen. Wat kost het om een hele auto te spuiten in een metallic kleur ? Hierbij moet je denken aan minimaal 70- Euro waarbij de auto eerst in een metallic kleur lak wordt gespoten en vervolgens met een blanke lak wordt.


Kies je de kleur van je auto volgens je smaak of door een ingeving? Hou in elk geval ook rekening met de voor- en nadelen van de gekozen kleur : Al valt zwart de laatste jaren erg in de smaak, toch blijft het een gevoelige kleur die minder goed bestand is tegen herhaalde carwashbeurten.

Autolak metallic Nexa Autocolor (PPG) bevestigt haar reputatie elke keer weer door het ontwikkelen van technologisch innovatieve producten,uitmuntende kleurkwaliteit en doeltreffende reparatiemethoden. Niet voor niets heeft Nexa Autocolor een zeer goede naam in de autoschadeherstelmarkt. Metallic slaat op de metaal-partikels die in de lak zitten, en die schitteren in de zon. Door deze lichtbreking zie je fijne krassen minder dan op een uni- kleur (althans in de lichtere kleurstellingen).


Vrijwel alle lakken hebben dezer dagen een vernislaag als afwerking, dus ook de niet-metaalkleuren. Heb een andere auto op het oog, een Ford Fiesta kleur wit. Metallic lak op GoT is blijkbaar populair voor op computerkasten e. Helaas voor mijn leasemaatschappij vind ik de standaardkleur voldoende en zie ik niet in waarom ik een andere kleur tegen minder opties moet inruilen.


Elk automerk heeft zo zijn ideale plaats voor het noteren van het kleurnummer van de auto. Het kleurnummer staat niet altijd in het kentekenbewijs maar wel zeker in de auto. Onderstaand schema geeft een goede indicatie waar u het kleurnummer van betreffend automerk kunt vinden. Bij CROP heb je naast standaard metallic kleuren , ook de keuze uit metallic lakken in spuitbus die op maat worden gemaakt aan de hand van een kleurcode of -naam van de auto , motor of scooter. Onze metallic lak spuitbussen staan bekend om hun geweldige dekking, 1 kleurechtheid en goede hechting op alle ondergronden.


Je kunt dus zelf op zoek gaan naar de kleurcode van je auto door te achterhalen waar in je auto je moet zoeken naar het VIN-plaatje. Als dit gelukt is kun je zelf bij ons de juiste autolak kleur bestellen door de autolak kleurcode in te vullen in de webshop.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts