donderdag 18 juni 2015

Baby aan boord sticker

Probeer onze eenvoudige ontwerptools of kies een van onze duizenden templates. Personaliseer één van onze originele aan boord auto stickers en laat zo iedereen zien wie er mee rijdt! GRATIS levering vanaf €45. Originele babystickers, uitgebreide keuze, snelle service!


Baby aan boord stickers kan je zelf naar wens samenstellen.

Na je goedkeuring wordt je eigen aan boord sticker gemaakt. Vergeet niet je spambox te controleren indien je geen e-mail ontvangt met het ontwerp van je baby aan boord stickers. Wil je graag een leuke baby aan boord sticker met een leuke afbeelding op de auto, neem dan eens kijkje in ons aanbod autostickers. Deze Baby On Board sticker ziet er erg leuk uit is en gemakkelijk op de ruit van uw voertuig te bevestigen.


De tekst die je in het veld hierboven hebt getypt zal in dit lettertype gemaakt worden. Sticker heeft u een ruim assortiment Baby on Board stickers van Topkwaliteit. Gratis en Snel Thuisbezorgd. Ben je op zoek naar een baby aan boord sticker ?

De bekende baby aan boord stickers besteld u natuurlijk bij stickerland. Geschikt voor binnen en buitengebruik. Eventueel ook met de babynaam sticker erbij.


Staat je sticker er niet tussen, laat het ons dan weten. Wij kunnen bijna alle stickers maken. Bestel snel en gemakkelijk online! Vergelijk alle prijzen van Sticker baby aan boord en bespaar tot. Ontdek ons unieke assortiment borden.


Vandaag bestel morgen in huis! Deze baby on board sticker is aan te passen met de naam van de baby. Maak van jouw huis jouw thuis. Op deze baby aan boord sticker staat een zwaaiende blije baby met rammelaar, rubber eendje en speen. De autosticker heeft een blauwe achtergrond en is perfect geschikt voor kleine jongens.


De auto wordt een echte baby wagen met deze leuke sticker. In dit instructiefilmpje leer je hoe je eenvoudig een Babygoodies autosticker kan plakken. Je baby aan board sticker zit dus gegarandeerd een paar jaar vast aan je voertuig!


AFMETING:De hoogte van het beertje is cm.

De lengte van de sticker is afhankelijk van de naam, maar de maximale lengte. Laat zien wie er mee rijdt in de auto! Verkrijgbaar in diverse kleuren, maten en uitvoeringen. Verzending binnen 2-werkdagen na ontvangst van de betaling.


Prijs is exclusief verzendkosten. Baby on board - autosticker, baby aan boord autosticker. Transparante sticker met witte lijnen speciaal gemaakt voor gebruik op de auto. Hier kan u gepersonaliseerde aan boord stickers kopen.


Deze stickers zijn makkelijk aan te brengen en ook weer te verwijderen op uw wagen. Wij gebruiken dezelfde stickerfolie als professionele beletteraars en kunnen u op deze manier een uitstekende kwaliteit garanderen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts