woensdag 10 juni 2015

Cellenbeton latei

Cellenbeton latei

Welke cellenbeton lateien ? Hoeklateien, Lateien met stekeinden, Lateien met uitsparingen voor zonnewering of roluikbakken. Xella beschikt over een uitgebreid pakket Ytong lateien. De lateien van cellenbeton zijn afgestemd op de andere Ytong producten en daardoor gemakkelijk en snel te verwerken. Ze kunnen ook worden toegepast in niet-cellenbetonnen constructies, bijvoorbeeld om vloeren en daken boven openingen te ondersteunen of ter voorkoming van koudebruggen.


De soorten lateien De ideale bouwstenen voor jouw project te realiseren Geen koude bruggen En gemakkelijk verwerken Bij bouwconstructies zoals bouwen met massief cellenbeton is de latei net zo breed als de gehele muur bijvoorbeeld 400mm. In deze situatie komt de latei in aanraking met buitenlucht. Om een koudebrug te voorkomen worden de.


Betonblokken zijn gemakkelijk te lijmen. CellenBeton Blokken kopen? Toepassing cellenbeton latei. Bij deur en raamsparingen in wanden en gevels dienen cellenbeton lateien toegepast te worden om een bovenliggende constructie op te vangen.


Door het toepassen van de cellenbeton lateien is de thermische isolatie gelijk als die van de wanden waardoor en geen koudebruggen ontstaan. Ytong blokken zijn de meest voorkomende vorm van cellenbeton. Elke latei bevat een wapening in DE500BS staal met anti-corrosiebehandeling. Stenen en lateien kopen bij HORNBACH.


Bij een verbouwing kan zeker nodig zijn om stenen of lateien aan te schaffen. Het gebruik van stenen spreekt voor zich als je een ruimte bij je huis aan wilt bouwen. Maar ook lateien kunnen onmisbaar zijn wanneer je bijvoorbeeld een raam in een dragende muur wilt gaan maken. Een latei is een draagbalk die dient als horizontale overspanning boven een deur-, venster- of schoorsteenopening.


Er zijn dragende en niet-dragende lateien. De functie van een dragende latei is het opvangen van het gewicht van het muurdeel dat zich boven het te overspannen bouwdeel bevindt. Daarnaast kunnen de lateien , bijvoorbeeld om koudebruggen te voorkomen, ook worden toegepast in niet-cellenbetonnen constructies. Een dragende Ytong latei vangt het gewicht op van de muur of de vloer boven het te overspannen bouwdeel.


Niet-dragende lateien hebben slechts de functie als vulstuk, waarbij de wapening geen rol van betekenis speelt. Eenvoudig online bestellen. De samenstelling en afmetingen van de lateien zijn afgestemd op die van andere cellenbeton producten, wat de verwerking ervan vergemakkelijkt. Daarnaast kan dit product ook worden toegepast in niet-cellenbetonnen constructies. Je bedrijfsaccount is geblokkeerd en je kunt geen bestellingen plaatsen.


Neem contact op met de vestiging. Voordelen Een in het werk gemonteerde Ytong latei is goedkoper dan veel alternatieve lateien. Bovendien geniet uw project zo overal van de voordelige eigenschappen van cellenbeton. De vraag welk soort latei kan ik bij dit materiaal het beste gebruiken, er schijnen tegenwoordig ook cellenbeton lateien te zijn of kan ik murfor gebruiken inplaats van?


Staal wil ik liever niet gebruiken ivm verschillende uitzettingscoefficiënt. Hier moet de pijl naar boven wijzen. Constructief gezien vind ik een cellenbeton latei waar een plak van af wordt gezaagd de minst goede oplossing.


Cellenbeton latei

De doorbuiging is in dit geval maatgevend en is theoretisch mm. Door het toevoegen van een gasvormende toeslag ontstaat een poreus en isolerend materiaal. De gevormde luchtbellen staan niet met elkaar in verbinding.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts