donderdag 25 juni 2015

Lectuurbak riet

Bespaar tot wel via kiesproduct. Bekijk ons unieke assortiment lectuurbakken. Meer geluksmomentjes in een gezellig huis! Maak van jouw huis jouw thuis. Ontdek ons unieke woonassortiment online.

Lectuurbak gevlochten riet. Dit praktische tijdschriftenrek met een opvallend gebogen ontwerp is een perfecte oplossing voor het opbergen van kranten en tijdschriften. De krantenhouder bestaat uit een metalen frame en waterhyacint, waardoor hij stevig en duurzaam is. De aantrekkelijke geweven stijl draagt bij aan de rustieke charme van het rek.


Dit is de zeer elegante lectuurbak van het Duitse kwaliteitsmerk Koziol. Het strakke ontwerp zorgt voor een moderne uitstraling van uw woonkamer. Moderne lectuurbak met dubbele opbergbak.


Deze lectuurbak dient opgehangen te worden aan een muur.

Montagemateriaal inbegrepen. Bewaar tijdschriften, kranten en andere lectuur in deze mooie design lectuurbak. Verkoper: Laura Weet jij ook nooit wat je met je favoriete magazines moet doen?


Deze rieten lectuurbak biedt het antwoord. Niet alleen handig, maar ook erg leuk! Deze zijn gemaakt van fraai riet met een natuurlijke kleur.


Ophalen in Maurik of verzendkosten en risico voor de koper. Neem ook eens een kijkje bij mijn andere advertenties! Mooie rieten rek met vakken voor tijdschriften, puzzelboekjes etc. Dan bent u zonder twijfel bij Het Mandenhuys aan het juiste adres. Met een rieten lectuur- of tijdschriftenmand bent u nooit meer uw favoriete bladen kwijt.


Ze vormen direct een stijlvolle toevoeging aan uw interieur. Door het gebruik van het natuurlijke materiaal riet , passen onze rieten lectuur- en tijdschriftenmanden in bijna ieder interieur. Het is een heus decoratie-item in je interieur en daarom hebben we bij Furn.


De lectuurbakken van Furn. Bijvoorbeeld in een design lectuurbak of design krantenbak.

Info over lectuurbak riet. Resultaten van zoekmachines! Met een lectuurbak houd je je papieren netjes bij elkaar. Belangrijke documenten, tijdschriften en tekeningen zijn snel geordend en stijlvol opgeborgen. Krantenbak lectuurbak riet op wieltjes mooi decoratie.


Voor iedereen een voordeel. Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Deze leuke rieten lectuurmand is gemaakt van zeer stevig riet en voorzien van vier vakken. Erg leuk detail is dat deze rieten lectuurmand een handvat van touw heeft.


Retro man fruitmand of krantenbak van riet , rotan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts