dinsdag 2 juni 2015

Disney gordijnen

Bestel eenvoudig je gordijnen online bij dé gordijnen website van Nederland! Voordelig en snel in huis! Kant en klare vtwonen gordijnen. Bekijk het gehele assortiment gordijnen.


Of bezoek één van onze winkels.

Vraag uw Gratis Kleurstalen aan. De gratis kleurstalen zijn met 1-werkdagen bij u thuis! Ga naar Leen Bakker of bestel eenvoudig online!


Altijd de beste en leukste woonaanbiedingen van dit moment. Op onze website staat alles wat u wilt weten over het opmeten van gordijnen , zowel in woord als beeld. Deze kleurrijke raamdecoratie vrolijkt de prinsessen kinderkamer helemaal op!


Het gordijn wordt kant en klaar aangeleverd met plooiband.

Goedkope Disney gordijnen aanbiedingen online bestellen? Disney opdruk voor een scherpe prijs die ook nog eens gratis worden gemaakt! Gordijnen met Disney figuren.


De hoogte van de gordijnen zijn eenvoudig zelf aan te passen, dankzij het meegeleverde strijklint. De gordijnen zijn gemaakt van 1 katoen, voldoen aan de Öko-Tex normen en zijn wasbaar op graden. Disney -stoffen doen kinderen een groot plezier: Helden als de ijskoningin, Mickey Mouse, Cars, Winnie de Poeh, Dora, Assepoester mogen niet in de kledingkast en kinderkamer ontbreken.


Vrolijke shirts tovert u uit de flexibele jerseys en huistextiel zoals kussens en gordijnen van de geweven katoen. Op zoek naar vrolijke gordijnen voor de kinderkamer? Bij Kwantum heb je de keuze uit heel veel verduisterende of juist lichtdoorlatende kindergordijnen. Heb je je keuze laten vallen op een gordijnstof?


Kom dan naar één van onze winkels en stel je gordijnen op maat samen. Stoffen Hemmers gebruikt cookies om u van de best mogelijke dienst te voorzien. Koop een kinderstof los of maak een gordijn , dekbedovertrek of kussen op maat.


Wij hebben alle officiële Disney prints. Alle maten en kleuren vind je eenvoudig en snel op beslist.

Koop nu en verfraaien van uw huis! Ruim assortiment online bestellen! Het elegante ontwerp is vrolijk en tegelijkertijd kalmerend door de verschillende kleuren blauw.


Scherp geprijsd en van hoge kwaliteit! Alle gordijnen zijn leverbaar met voering en worden gratis op maat gemaakt. Bij een bestelling vanaf €1worden de gordijnen gratis bij u bezorgd. Het is mogelijk om vooraf een knipstaaltje te bestellen om te zien hoe het printje eruitziet.


Geef je kamer een geweldige decor met de Disney Princess gordijn. De Princess gordijn is eenvoudig op te hangen. Afmeting: 250CM lang - 140CM. Zo goed als nieuw Ophalen of Verzenden.


Deze gordijnstof is verduisterend en ideaal voor de kinderslaapkamer. De stof heeft prints van Elsa, Anna en Olaf uit de Disney film Frozen. Met dit vrolijke gordijn beleeft je kind de avonturen uit de film steeds weer opnieuw. Laat het gordijn op maat maken door Leen Bakker. Al vanaf €per meter koopt u bij onze kinderkamer gordijnen.


Disney Cars artikelen bestel je eenvoudig online bij Disneykamers.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts