maandag 29 juni 2015

Deurposten schilderen

Bestel een professionele vakman voor jouw klus. Kraantje plaatsen, leiding leggen. Jouw loodgietersklus zo gefixt! Gratis Offertes binnen minuten van Schilders uit uw Regio! Bekijk dé Grootste Schildervergelijker van Nederland!


Het schilderen van binnenkozijnen kun je het beste doen met acryllak.

Deze verf droogt sneller, ruikt niet, verkleurt nauwelijks en is minder milieubelastend. Je kunt ook alkydverf gebruiken, want dit geeft een betere dekking en heeft daardoor minder voorbehandeling nodig. Mijn vriendin en ik vinden de kleuren van onze deuren en deurposten afschuwelijk. Volgens mij is het off-white, maar dan echt tegen het vies gele aan.


De woning is ongeveer jaar oud. Lees stap voor stap hoe u te werk gaat met het schilderen van kozijnen. Helemaal onderaan van deze pagina hebben wij een instructie video gezet,.


Ik ben bezig met mijn hele huis van binnen te schilderen.

Ze zijn nog vanaf de fabriek af in een standaard kleur gespoten. Nu wil ik ook mijn binnendeur kozijnen schilderen. Met welke verf moet ik dit schilderen ? Eerst grondverf voor hout of metaal?


Deuren en kozijnen dekkend schilderen hoeft niet moeilijk te zijn. Bekijk het filmpje en kom te weten hoe u de klus best aanpakt om het meest gemakkelijk te werken en het mooiste eindresultaat te krijgen. Per uur kost een schilder € tot € 40. Dit geldt ook vaak bij het schilderen van deurposten. Tip: schilder bij hout altijd in de richting van de houtnerf.


Werk van binnen naar buiten. Zet het te schilderen raam open. Verf de binnenkant van de glaslatten (gedeelte tegen het glas aan) en het kozijn (gedeelte dat je niet ziet bij een gesloten raam). Schilder nooit bij zeer hoge of zeer lage temperaturen en zeker niet in de volle zon.


Tijdens het schilderen is ventilatie erg belangrijk. Pas echter op voor tocht: die kan stof veroorzaken en dat geeft de natte verflaag geen mooi aanzicht. Verwijder knoppen, deurkrukken en ander beslag voor je met schilderen begint.


Men gaat er kennelijk aan voorbij dat van de deurposten stukjes verf zijn afgestoten.

En als je dan overschildert zie je die plekken nog steeds. Overigens, waarde vraagsteller, het kan ook zonder te schuren. Koop een pot afbijtmiddel, opsmeren, ff wachten, en met een plamuurmes steek je alle verf los. Deur schilderen Zelf uw deuren schilderen ? Met een nieuwe, frisse kleur voorziet u niet alleen uw deur van een kleurige uitstraling, eigenlijk fleurt uw hele woning er van op! De kosten voor het laten schilderen van je deuren.


De volgende tabel geeft de kosten weer voor het laten schilderen van je deuren. Deze hangen af van hoeveel deuren je laat doen, of je ook meteen de deurposten laat meenemen, wat voor deuren het zijn, welke verf je wilt en de kosten van de schilder zelf. Stap 1: voorbehandeling Breng een laag Flexa Grondverf Universeel aan.


Gebruik de kwast om randen te schilderen. De rol gebruik je voor grotere oppervlakken. Als de Grondverf Universeel droog is, schuur dan licht op en maak stofvrij. Stap 2: aanbrengen Breng vervolgens Pure Lak aan. Voor aluminium kozijnen is het aan te raden om watergedragen acrylaatverf te gebruiken.


U zult dan wel met een aantal zaken rekening moeten houden. Zo dient u de aluminium- of metalen kozijnen eerst zeer grondig schoon te maken en goed te schuren voordat u gaat schilderen. Dit bevordert namelijk de hechting van de verf op het aluminium. Kunststof deuren en kozijnen in de woning worden over het algemeen als onderhoudsvriendelijk gezien, zodat je deze in principe niet hoeft te schilderen.


Kan je zomaar over bestaande verf heen schilderen ? In sommige is gevallen is het nog goed genoeg om overheen te schilderen. In dit artikel lees je welke verfsoorten goed over elkaar kunnen en welke verfsoorten niet. In ieder geval moet het schilderwerk eerst worden voorbereid. Nu kun je beginnen met het schilderen van je deur.


Houd dezelfde werkwijze aan als bij de grondverf. Deze roller kan, dankzij het korte vachtje, veel verf opnemen en vasthouden. De ‘zachte kern’ zorgt bij het rollen voor een gelijkmatig effect, zonder dat er irritante luchtbelletjes.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts