maandag 15 juni 2015

Krijtbord karwei

Krijtbord karwei

Bekijk krijtborden Steigerhout. Snelle levering, Ruim assortiment! Gratis verzonden, snel geleverd! Voordelige design krijtborden in alle soorten en maten. Schoolborden van alle merken op beslist.


Natuurlijk kun je met schoolbordverf een stuk wand of een deur schilderen, maar dan zit je altijd vast aan dezelfde plek. Je wilt een krijtbord maken met schoolbordverf wat je overal in huis kunt ophangen. Karwei heeft dit stappenplan voor je gemaakt, zodat jij in een handomdraai een schoolbord op maat kunt maken.


Bij KARWEI kun je schoolbordverf kopen waarmee je in een handomdraai elke muur omtovert in een fantastisch krijtbord. De schoolbordverven zijn beschikbaar in verschillende kleuren, zijn goed dekkend en geven een extra mat effect wat zorgt voor het échte schoolbord gevoel. De decoratiefolies van KARWEI zijn hip en trendy en zorgen voor een persoonlijke touch in jouw huishouden.


De plakfolie is gemakkelijk in gebruik doordat het voorzien is van een zelfklevende lijmlaag. Voor een zo goed mogelijk resultaat dienen de te beplakken oppervlaktes droog, egaal van kleur en vlak te zijn. Het plank krijtbord is het perfecte bord om korte boodschappen op te schrijven, to do lijstjes te maken of om simpelweg meerdere spullen op te zetten. Gebruik je eigen creatieve invulling voor het krijtbord en ervaar zelf hoe praktisch dit is. Het krijtbord is 19x2x44cm.


Een nieuwe DIY voor in de tuin in de serie DIY buiten de deur! Maak je eigen speelhuisje met krijtbord en zandbak. Het tuinseizoen is weer begonnen, tijd om buiten aan de slag te gaan! Ik ging aan de slag voor mijn lieve neefje.


Krijtbord karwei

Mijn zus wilde graag een speelplekje in de tuin. Een leuke uitdaging voor mij! Verander elk oppervlak in een waar krijtbord met de schoolbordverf van GAMMA. Sommige schoolbordverven zijn zowel binnen als buiten toe te passen. Met schoolbordverf voor buiten creëer je bijvoorbeeld een speelhoekje voor de kinderen of een leuke achterwand bij de eettafel.


Wil je een magnetische krijtbord maken? An outdoor play area will help your children get the fresh air and exercise that is so beneficial to. Deze Duraline krijtbord is een prachtige en handige aanvulling in het huis. Hang het bijvoorbeeld in de keuken en schrijf er de boodschappen op. Hang het in de hal op en gebruik het krijtbord als kapstok waarop je een bericht kunt achterlaten voor de gezinsleden.


Krijtbord karwei

Het Duraline krijtbord wit 45x45cm kunt u aan de muur hangen. Het bord is eenvoudig en onzichtbaar te monteren. Wij hebben het grootste assortiment krijtborden van Nederland. Uiteraard maken wij ook krijtborden op maat. Dit kan zowel met een lijst er omheen als zonder lijst.


Onze krijtborden worden toegepast in kinderkamers, kantineruimtes, maar ook veel in horecagelegenheden. De vele opties zorgen ervoor dat er altijd een krijtbord is dat aansluit op uw wensen. Krijtborden kiest u op toepassing (binnen of buiten) of op vormgeving.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts