maandag 29 juni 2015

Gordijn elektrisch

Bestel online of boek onze service! Of bezoek één van onze winkels. De voordeligste Gordijnen op maat. Vraag uw Gratis Kleurstalen aan. De gratis kleurstalen zijn met 1-werkdagen bij u thuis!


SkyLeds is een bedrijf welke gespecialiseerd is in comfortverhogende produkten zoals TV liften, elektrisch bediende gordijnrails etc.

Afhaallocatie Meer informatie. Elektrische gordijnrails Er zijn producten. Onze elektrische gordijnrails zijn beschikbaar tot meter breed en kunnen gordijnen met een gewicht tot kg ondersteunen. Ze zijn geschikt voor middensluiting en enkelsluiting met gordijnpakket links of rechts. Integreer het gordijn volledig in je smart home met extra schakelaars, sensoren en afstandsbedieningen.


Als je gordijnen elektrisch zijn, raken ze minder snel beschadigd en vuil en hangen ze zonder moeite altijd perfect. Het gebruik van elektrische gordijnen geeft behoorlijk wat voordelen t. Welke elektrische gordijnrail kies ik?

U kunt kiezen uit verschillende elektrische gordijnen. In dit elektrisch -slimme- gordijn -project versie integreren we het Kallox elektrische gordijnsysteem (dat werkt met een bedrade- of infrarood afstandsbediening) met het een domotica systeem. We koppelen een slimme schakelaar met relaisfunctie aan te sluiten op de gordijnmotor. De elektrische gordijnrail is de rail van de toekomst.


Motoriseer al uw raamdecoratie in huis, met de Smarthome controller App van de Home-Wizard bediend u met één simpele beweging al uw raamdecoratie, stel de tijden vooraf in en laat de gordijnen op uw aangegeven tijden open en sluiten. Bekijk het gehele assortiment gordijnen. Alle maten en kleuren vind je eenvoudig en snel op beslist. Ruime zorgkeuze, Scherpe premie. Je nieuwe zorgverzekeraar zegt je huidige zorgpolis op.


Nog maar dagen om over te stappen. Altijd korting op je basisverzekering. Welkom op onze webshop voor elektrische grodijnrailen. Bent u op zoek naar automatische gordijnen , dan bent u bij ons aan het juiste adres. Indien u vragen en of opmerkingen heeft kunt u altijd contact met ons opnemen.


AUTOGORDIJN levert elektrisch gordijn systemen zowel toepasbaar voor overgordijnen als ook voor rolgordijnen. Doordat we een webwinkel zijn kunnen we tegen zeer concurrerende prijzen deze elektrische gordijnrails en elektrische rolgordijnen aanbieden. Het elektrisch rolgordijn wordt standaard geleverd met onze voordelige maar kwalitatieve Profit Line batterijmotor, batterijhouder, batterijen, oplader en handzender.


De nieuwste trend onder de gordijnen zijn de elektrisch bedienbare gordijnen.

Er zijn diverse redenen om te kiezen voor elektrische gordijnen. Zo kan het zijn dat de gordijnen op een moeilijk bereikbare plaats hangen, bijvoorbeeld achter een bankstel. Of de gordijnen hangen heel hoog waardoor het sluiten van de gordijnen moeilijk is. Op afstand bedienbare elektrische gordijnrails, open of sluit je gordijnen vanaf de bank met de bijgeleverde infrarood afstandsbediening.


Deze Kallox elektrische gordijnrail is een prima oplossing als u uw (bestaande) gordijnen elektrisch wilt gaan bedienen. De motor is zowel links als rechts te monteren. U kunt zelf bepalen of het gordijn van links naar rechts, van rechts naar links of vanuit het midden opent en sluit.


Stroomvoorzieningsopties voor batterij en netspanning. Bedieningselementen met timer- en sensorfuncties beschikbaar. Geschikt om te koppelen aan Somfy Smart Home oplossingen. Naast rolgordijnen is het ook mogelijk om een gordijn te automatiseren met een elektrische gordijnrails.


Update je huis met de nieuwste interieurtrends en nieuwe interieurdecoraties.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts