woensdag 3 juni 2015

Complete babykamer wit

Alle babyspullen tegen de laagste prijzen. Onmisbaar in de babykamer. Creëer zelf de babykamer die bij jouw kindje past met diverse combinaties! Levering in Nederlan België, en Duitsland. Bestel ook online bij Leen Bakker.


Ruim Assortiment, Topkwaliteit!

A-merken Bij je thuis bezorgd! De complete babykamer is natuurlijk al helemaal startklaar. Complete babykamer helemaal afmaken.


In ons assortiment vind je de leukste babykamer accessoires om de babykamer helemaal af te maken. Hierdoor ben je van alle gemakken voorzien en is alles helemaal compleet. Nette babykamer bestaande uit: - ledikant met matrasbeschermer - halfhoge kast met hanggedeelte - commode met daarboven een legpla. Een babykamer wit of een babykamer grijs geeft natuurlijk een andere uitstraling dan een babykamer blauw of roze.


Oftewel, genoeg mogelijkheden.

Zo kun je natuurlijk ook veel stijlen creëren met een baby dekbed! Babykamer set in het echt zien? Bezoek onze concept store! Wil je onze complete babykamers eens een keertje in het echt bekijken? Een tweedelige babykamer bestaat uit een ledikant en commode.


Bij de driedelige complete babykamers wordt ook een kledingkast meegeleverd. Daarnaast zijn de verschillende meubels ook los verkrijgbaar. Zo heb je zelf de keuze heb om met verschillende meubels een complete babykamer bij elkaar te zoeken. Van de babykamer zijn veel combinaties mogelijk. Je kiest zelf het onderstel van de meubels uit: van staal of van RVS.


Ook kun je kiezen voor een bovenblad in het wit , zwart, wit marmer of zwart marmer. Ben je op zoek naar een complete babykamer ? Bij Baby-Dump ben je aan het juiste adres voor o. Dan ben je bij Baby-Dump aan het juiste adres voor o. Grootste assortiment complete babykamers. Kies uit producten vanaf € 4800.


Het samenstellen van een complete babykamer is een leuke bezigheid.

Maar uit ervaring weten wij dat ouders in die periode wel wat hulp kunnen gebruiken. Wij helpen u daarom alvast met het samenstellen van een complete babykamer. Een complete babykamer kan in drie elementen opgedeeld worden.


Bliss complete babykamer met bedje en de commode. Het metalen bedje heeft een matrasmaat van 60x120cm. Voor het bedje kun je kiezen uit de kleuren wit , zwart, sun en seagreen. Onder een complete babykamer verstaan we : ledikant, commode, kast en eventueel wandrek of barrier. Naast complete babykamers hebben wij ook losse meubelen voor je babykamer in ons assortiment.


Bij homevind je de mooiste complete babykamers! Bekijk ons assortiment en shop online, geen verzendkosten! Jouw baby verdient zijn eigen plek in huis.


Een plek waar hij of zij lekker kan slapen, maar ook de ruimte heeft om te spelen. Voor een complete babykamer kun je bij ons prima terecht. Wij zorgen ervoor dat je alle meubels helemaal compleet in huis krijgt. Inclusief een bedje en matrasje waar je kindje heerlijk op kan slapen. De elegante babykamer Stralsun met zijn moderne landhuis-look in wit imitatie-pine met decoraties in imitatie-eiken biedt alles wat je nodig hebt.


De meubels zijn gemaakt van in folie overtrokken MDF. Deze babykamers hebben een klassieke uitstraling en bezit een neutrale kleur wit.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts