donderdag 4 juni 2015

Riverdale voorraadpot glas

De mooiste merken en producten vind je bij de Bijenkorf. Bestel nu jouw favoriete voorraadpot van Glas. Meer geluksmomentjes thuis. Maak van jouw huis jouw thuis. Ontdek ons unieke woonassortiment online.


Kies uit 3producten vanaf € 50. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang nu korting. We houden je up-to-date over de nieuwste collecties, laatste trends. De natuur, en zeker die bij ons in de winkel, is er voor iedereen.


Daarom ontvangen wij jou met plezier en word je met toewijding verder geholpen. Riverdale voorraadpot tea. De voorraadpot is geschikt om ontbijtgranen in te bewaren. Voeg toe aan verlanglijst.


Riverdale voorraadpot glas

Merk riverdale glazen voorraadpotten deksel heeft een kleine beschadiging, zie foto. Voorraadpot Supply Pot Glass. Een cadeau dat origineel en stijlvol is, waarmee u iemand blij maakt en waar iemand anders niet zo snel op was gekomen. Onder meer voor koffie, thee, suiker, pasta en rijst.


Snel in huis Veelal gratis verzonden. Koop nu en verfraaien van uw huis! Bewaar je kruiden in stijl met deze glazen voorraadpot. Ze staan super leuk in de keuken of op tafel bij een kopje thee als er bezoek is.


Combineer verschillende voorraadpotten met je favoriete ingrediënten en plaats ze op een aanrecht, keukenkastje of vensterbank. En je ziet meteen wat en hoeveel er nog in zit! Sorteren Gekozen filters: 1. Kies voor landelijke sfeer in huis en bestel uw voorraadpotten bij Sfeerleven! En niet alleen potten en dozen, ook glazen en voorraadbussen.


Denk bijvoorbeeld aan een glazen cocktailpot. Of een kaas- of vleeswarendoos. En naast voorraadpotten en voorraadbussen vind je ook koektrommels en theedozen. RIVERDALE VOORRAADPOT CEREALS CLEAR 28CM, van €9.


Riverdale voorraadpot glas

Wij gebruiken cookies om uw ervaring op onze site te verbeteren en om advertenties te tonen. We gebruiken daarvoor ook cookies van derden. Als u doorgaat op onze site.


Rivièra maison voorraadpot voorraadpotten te koop ik heb ze altijd voor de sier laten staan dus zijn ze onbeschadigd. Zo goed als nieuw Ophalen of Verzenden. Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Doordat de pot doorzichtig is, kan je makkelijk vinden wat je zoekt.


Riverdale voorraadpot glas

Mooie glazen pot van riverdale. Op foto heb ik er een flesje drinken naast gezet om te laten zien hoe groot hij ongeveer is. Deze voorraadpot is gemaakt van glas en heeft een transparante kleur.


Wat je persoonlijke voorkeur ook mag zijn, bij ons vind je vast de voorraadpotten of het voorraadblik van jouw keuze.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts