dinsdag 30 juni 2015

Bamboe plantenbak

Méér dan 1leuke woonwinkels. Ga naar Leen Bakker of bestel eenvoudig online! Groot aanbod tuinartikelen online! Bloembakken online bij LIDL. De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs.


Bekijk ons gehele tuinaccessoires assortiment online. De Fargesia is geschikt om in een pot te zetten. Bamboe voor in een plantenbak.


Phyllostachys kan in principe ook maar het is wel belangrijk dat de pot dan stevig genoeg is. Deze bamboe is zo sterk in zijn wortels dat hij de pot kapot kan drukken, een polyester pot is bijvoorbeeld niet sterk genoeg. Een hardhouten of betonnen bak lukt wel. Deze polyester plantenbak is zeer geschikt voor het plaatsen van bamboe. De bakken zijn vervaardigd in hoogwaardig gewapend glasvezel, met extra versteviging aan de hoeken.


Bamboe plantenbak

Aan de binnenzijde geïsoleerd met EPS, vorstbestendig dus. Plantenbakken van geschuurd steigerhout. De binnenzijde wordt voorzien van antiworteldoek. Bovenrand of wieltjes tegen meerprijs. Aan de hand van een aantal vragen van Romano geef ik tips en adviezen in de antwoorden.


Bovendien staat bamboe ook prachtig in een plantenbak. Een prima oplossing wanneer je weinig ruimte hebt of alleen over een balkon of terras beschikt. Je bestelt jouw bamboe eenvoudig online en wij bezorgen het netjes thuis.


Vind je het lastig een keuze te maken uit de verschillende soorten bamboes? Dit is echt iets voor mensen met groene vingers, niet dat het onmogelijk is, maar niet eenvoudig. Op elke standplaats kun je passend soort bamboe planten. Spelregels Er zijn een aantal randvoorwaarden waaraan voldaan moet worden om een aanplant van bamboe op daktuinen kans van slagen te geven.


Bestel vertrouwd en voordelig online! In een handomdraai bij u geleverd. Snel en betrouwbaar - Gratis verzending!


Bamboe plantenbak

De bamboe border naturel is ideaal te gebruiken om hoogteverschil op te vangen in de tuin of als natuurlijke plantenbak. Het bamboe van de border is met gegalvaniseerd ijzerdraad aan elkaar bevestigd waardoor u het in iedere gewenste vorm kunt plaatsen. De afmetingen en de kleur kunnen licht afwijken van de afbeelding. De verzendkosten van een plantenbak zijn € 95.


Bij afname van meer dan één plantenbak kunnen extra verzendkosten in rekening worden gebracht. De plantenbakken worden ook wel buiten gebruikt, echter kunnen wij een lange levensduur buiten niet garanderen. Mocht u nog vragen hebben dan vernemen wij deze natuurlijk graag.


Meer info over de soorten bamboe en het verwijderen van bamboe leest u hieronder. Geen tijd om ons te bezoeken? Klik op Plaats in kruiwagen bij de door u gewenste bamboe , Volg hierna een aantal eenvoudige stappen en u heeft uw bamboe met of zonder bijpassende plantenbak en benodigde grondstoffen veilig en snel in huis!


Winterharde bamboe planten zijn ideaal voor een natuurlijke afscheiding te creëren en daarbij blijven deze Fargesia soorten mooi groen in de winter. Specialist in mediterrane planten en exoten Palma Verde Exoten V.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts