donderdag 11 juni 2015

Cws verf

Bestel hier verfspullen online. Altijd de beste deal voor jou. Shop direct online op beslist. Het grootste online winkelcentrum.

Meerdere aanbieders online. Alle merken voor de laagste prijs. Kies uit producten vanaf € 295. De hoge kwaliteit van het recent ontwikkelde Aqua-Premium gamma is het logisch gevolg van een continue ontwikkeling. CWS WERTLACK schrijft sedert 1jaren een succesverhaal met het traditionele Premium-lakgamma.


Zo bieden we voor iedere toepassing de juiste oplossing.

CD-Color ontwikkelt, produceert en verdeelt lakken en verven voor de professionele markt met de focus op verfgroothandels. Topverf van alle merken koop je online bij Verfwinkel. Vóór 23:bestel morgen in huis!


CWS biedt complete service oplossingen onder één dak: sanitaire hygiëne, vloerverzorging, bedrijfskleding en cleanrooms. CWS Allgrund is een multiprimer geschikt voor binnen en buiten. Deze multiprimer is van professionele kwaliteit en uitstekend hechtend. Ja, ik ga akkoord met het privacybeleid.


Niet gevonden wat je zocht? Filter Neem contact met ons op. CWS UnigrundCWS Unigrund is een professionele universele primer voor meerdere ondergronden op alkyd basis. Wij gebruiken deze verf niet als primer, maar wel voor het behandelen van onze eiken- en teakhouten meubelen (na zandstralen).


Kenmerken:Uitstekende hechting op hout, spaanplaat. Eindlaag met oplosmiddelhoudende alkydharslakken van CWS Premiumline, zoals bv. CWS Satiné of CWS Specosal, resp.


Alkydharslaksystemen, onverdund.

Ook is het mogelijk om na online betaling alle andere goederen op te halen in de winkel. Hoogglanzende aflak voor verwarmingselementen. Eventueel in lichte kleuren voor u te mengen, bijvoorbeeld gebroken wit. Met deze primer zorgt u ervoor dat de grondlaag hecht aan de tussenlaag.


Unigrund van CWS is een universele hechtprimer voor binnen en buiten. Toepasbaar op hout, hard-PVC en non ferro-metalen. De primer heeft een vullend vermogen en is goed schuurbaar. Vochtregulerend en aromatenvrij.


Op zink en thermische verzinkte ondergronden uitsluitend CWS ALLGRUND toepassen. CWS Unigrund Bunt is een aromatenvrije, waterdamp-doorlatende grond- en voorlak met uitstekende hechting op vele ondergronden. Buitengewoon goede hechting, goede vulkracht, dekkracht en vloeiing.


Gratis retourneren dagen bedenktijd Snel in huis. CWS Grondverf koop je eenvoudig online bij bol.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts