donderdag 18 juni 2015

Serax stolp

Bekijk de nieuwe collectie van Serax online bij de Bijenkorf. Ruim assortiment online bestellen! Kies uit producten vanaf € 199. Bestel eenvoudig en snel op beslist.


Serax creeërt unieke lifestyle producten geïnspireerd door talentvolle designers die schoonheid koppelen aan vorm en functie.

Objecten om te ervaren, te delen en te. Het designersduo Ann Vereecken en Jeroen Worst van Studio Simple houden van eenvoud. Steevast komt het simplistische design en de keuze van de materialen terug in de. De Passe-Partout lijn van Serax is ontworpen door Vincent van Duysen en wordt gekarakteriseerd door de neutrale vormgeving met strakke lijnen waardoor je eindeloos kunt combineren.


Dit is een bord met lage rand met mat witte finish. Het gaat om artikel, tenzij anders aangeven. Je hebt geen groene vingers nodig voor deze cactus vaas van Serax.

Leuk met en zelfs zonder bloemen. Verkrijgbaar in verschillende maten. Cactus small: x x h. Koop design, merk en handmade producten tegen een gereduceerde prijs! Vloerkleed Rya House Doctor Sold Out Sale. Serax staat voor vernieuwend en betaalbaar design.


Het Vlaamse bedrijf werkt samen met topdesigners om zo trendsettend en vernieuwend te zijn in de steeds veranderende markt van trendy woonaccessoires. Stel in deze mooie stolp jouw verzameling antieke beeldjes of misschien wel een knutselwerkje van je kind tentoon! Stolp met houten voet serax Stockhome.


Ontdek de mooiste merken en artikelen online bij de Bijenkorf. Carnivore stolp met bloempot cm. De stolp heeft een opening in de bovenkant zodat de plant kan luchten.


De totale vaas is van helder glas zodat je de natuur zijn werk kan zien doen. Klok Potten Glazen Dozen Buitenkamers Bloemenvazen Rustieke Inrichting Chique Inspirerend. De collectie bestaat uit interieurobjecten zoals origineel glaswerk, serviezen en sfeervolle kandelaars.


Serax met juweelkevers – VERKOCHT € 500.

Mooie stolp met gespreide Sternocera. Het ziet er niet alleen leuk uit, maar is ook nog eens functioneel voor je planten. Om langer te genieten van je kruiden, of om plantjes te kweken. Wij gebruiken ze ook om plantjes in te kweken. Kijk op middelste foto voor vaas nrs.


Smalle stolp met Sternocera Ruficornis. Ovale stolp met gigantische Atlas vlinders. Contacteer onze klantendienst. Glazen stolp p een zwaar bord in betonblok, van serax.


Het bord kan bijvoorbeeld ook gebruikt worden als kaarsplateau.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts