dinsdag 30 juni 2015

Bolsius metallic kaarsen

Bolsius Metallic KAarsen Op Voorraad. Kies uit producten vanaf € 199. Alle merken bolsius kaarsen. Bestel eenvoudig en snel op beslist.


Metallic kaarsen worden veel verkocht ronde Feestdagen in december. De kaarsen hebben een speciale behandeling gehad tijdens de productie.

Schitterende mooie aparte kaarsen die online zijn te bestellen in de Kaarsenwinkel. Naar kaarsen die aantrekkelijk zijn met goede brandeigenschappen. Deze rustiekkaarsen zijn voorzien van een glanzende metallic laklaag. Ze passen zeker in ieder interieur.


Ze hebben perfecte brandeigenschappen en veel branduren, zodoende kunt u er extra lang van genieten. Sfeervolle kleine kaars met diverse kleuren in het assortiment. Deze bijzondere kaarsen zijn met online voordeel te bestellen in onze sfeervolle kaarsen webshop.


Op zoek naar tafelkaarsen, stompkaarsen of kaarsen in glas?

Wij bieden de producten aan in onze webshop. Of je koopt deze zelf of loopt er tegenaan als je ergens wat gaat drinken of eten. Ontdek ons unieke assortiment kaarsen. Eerst thuis bewonderen, achteraf betalen! Maak van jouw huis jouw thuis.


Persoonlijke klantenservice. De fading metallic kaarsen geven het interieur een trendy en chique uitstraling. De rustieke kaarsen zijn uitgevoerd in zachte, harmonieuze tinten en voorzien van een champagne- en goudkleurige metallic lak die subtiel vervaagt.


Verkrijgbaar in verschillende afmetingen en eigentijdse kleuren. Door die lak krijgen de metallic kaarsen een luxere uitstraling dan andere kaarsen. Dat komt omdat er een speciale lak is opgebracht. U moet JavaScript geactiveerd hebben om de volledige functionaliteit van deze website te kunnen benutten. Met de verschillende kleurtinten creëren de kaarsen een trendy stijlaccent, passend bij elk interieur.


Deze kaarsen zorgen voor net dat stukje extra sfeer op tafel. Geniet dit voorjaar en deze zomer zowel binnen als buiten van ons kleurrijke kaarsen en nieuwe zomerse geuren. Bespaar tot wel via kiesproduct. Kom naar onze webshop en laat u inspireren door ons groot assortiment.


De mooiste stompkaarsen in de beste kleuren van dit jaar.

Gemiddeld kost dit item tussen de €tot €84. De prijs wisselt zo tussen de €en €83. Het heeft een inhoud van per stuk. Rustieke stompkaarsen geven veel sfeer en zijn prachtig te combineren met andere soorten kaarsen of met elkaar.


Stompkaarsen zijn dé klassieke kaars en je komt ze dan ook overal tegen. Een grote stompkaars is ook ideaal in een lantaarn of windlicht. Zorg dat je er altijd een paar in huis hebt!


Our candles Our candles Choose the candle that suits you best.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts