donderdag 4 juni 2015

Ouderwetse regenton

De grootste collectie regentonnen hier! Regentonnen tegen de laagste prijzen. Meerdere aanbieders online. Waterpompen voor beregening- systemen en div.


Koop een regenton , groot aanbod van hout en kunststof.

Alle soorten, kleuren en maten. Veel regentonnen hebben een ouderwetse look, dat sfeer geeft in de tuin: een stenen of houten regenton bijvoorbeeld. Moderne regentonnen kun je aansluiten op een regenpijp en hebben een vulautomaat, waardoor de ton niet kan overstomen. Via de goten en de regenpijp leidt je het regenwater naar de regenton , waar het wordt opgevangen. U kunt prijzen raadplegen of bestellen als u bent ingelogd in uw klantaccount.


Logincode niet (meer) bekend. Omdat het nu eenmaal in ons elho DNA zit om nieuwe dingen te bedenken, hebben we een modern, praktisch en bijzonder alternatief voor de ouderwetse regenton ontworpen. De pure raindrop is een kunststof regenton met een inhoud van liter in de vorm van een vallende regendruppel, met een grijze body en okergele waterkan.

Ze zijn er in allerlei soorten en maten, waarbij de inhoud varieert van tot wel 8liter! Bouwmarkten en tuincentra bieden regentonnen aan en ook online zijn ze te verkrijgen. Ook de vormen zijn heel divers.


Zo zijn er regentonnen als bloempotten, de ‘ ouderwetse ’ wijnvaten, kruiken, de ‘raindrops’ met geïntegreerde gieter, enzovoorts. Zaag een gat uit de bovenkant van de regenton zodat de regenpijp er goed doorheen komt. Plaats uiteindelijk het uitlooppijpje en u bent klaar met de regenton. Maakt u zich geen zorgen als er wat water uit lekt in het begin, de regenton moet vaak nog uitzetten. Door een regenton te gebruiken bespaar je daarom flink op water.


Regenwater bevat daarnaast bijna geen kalk. Dit is beter voor je planten en je voorkomt er witte kringen op de potten mee. Door het gebruik van regentonnen wordt het riool minder belast. Hierdoor worden regentonnen in sommige gemeentes gesubsidieerd tot soms wel van de kosten. Lantaarnpalen, lantaarnkappen, brievenbussen enz.


De standaardkleur is donkergroen. De regenton kennen we allemaal. Voor de opvang van regenwater is het een onverwoestbare oplossing. Maar de waterzak is een geduchte concurrent.

En vooral veelzijdiger: wie serieus regenwater wil gebruiken, kan meer met een waterzak. Een regenton is de makkelijkste manier om water op te vangen. Je installeert een ton makkelijk zelf. Zet de regenton op een stabiele ondergrond van tegels of grind.


Van luxe design regenopvang tot de ouderwetse regenton. De oplossing is eigenlijk heel simpel. Minder tegels in de tuin, plantenmatjes op het dak en wat te denken van de ouderwetse regenton. Je slaat twee vliegen in een klap.


Het water wordt opgevangen en het kan hergebruikt worden. Om je tuin te sproeien of je auto te wassen. In Amerika zijn die regentonnen helemaal hype! Bij een regenton heb je misschien een ouderwets beeld. Heb je dat echt nog wel nodig?


Wij zetten de voordelen even op een rijtje. Wij hebben steeds vaker te maken met korte, hevige regenbuien met veel water. Deze regenton heeft een SMART design waardoor deze op vele manieren is aan te sluiten. De 1liter regenton SMART is een kwalitatief zeer goede regenton en zo ontworpen dat u deze ook zonder regenpijp kunt plaatsen, ideaal voor bijvoorbeeld moestuinen en alle andere plaatsen waar niet direct een regenpijp aanwezig is. Voorbeelden: de ouderwetse regenton , groenvoorzieningen, de bodem en groene daken (Waterplan 2).


Bergen regenwater verzamelen en tijdelijk opbergen in grotere bergingen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts