donderdag 4 juni 2015

Bloomingville bankje

Kies online je Bank en kom proefzitten in Nederlands grootste Woonwinkel. Onze adviseurs vertellen je graag over de nieuwste trends en geven gratis advies. Keuze uit meer dan 9Hoekbanken.


Bestel Online of Bezoek de Winkel. Hoe meer u besteedt, hoe hoger de korting. Niet te missen - Kom Langs!

Kies uit producten vanaf € 2465. Not only because we love natural simplicity, but also because we’re deeply inspired by everyday designers – by how they, with great passion, keep their homes ever changing as a way to feel happy and alive. Het is een grote collectie welke is geselecteerd op populariteit. Het bankje heeft een maximaal draagvermogen van 1kilogram, is geschikt voor gebruik binnenshuis en is eenvoudig schoon te houden met een lichtvochtige doek. De rotan zitting geeft de bank een natuurlijke, wereldse uitstraling.


Beeld via de imagebank van Bloomingville. Wat is dit toch een onwijs leuk bankje voor in de hal! Het bankje is gemaakt van gelakt MDF is een werkelijke prachtige kleur en de leren handgrepen zijn een leuk opvallend en eigentijds detail.


Gebruik hem bij de eettafel, langs de wand als bijzettafel, in de hal of aan het voeteneind van je bed.

Uitgebreid Assortiment en uw bank Direct Leverbaar. Combineer en speel met kleuren die bij elkaar passen om zo een mooi geheel te creëren. Het is vooral leuk om de kleur van de bank terug te laten komen in het vloerkleed en ook weer in andere woonaccessoires, zoals de lampenkap of een gordijn.


Zeg maar U tegen dit bankje. Bloomingville noemt het zelf een “telefoonbankje” maar ik noem het gewoon een halbankje :). Individuele bamboestokken zijn met elkaar verbonden tot een zitting en rugleuning. De hoge rugleuning omringt het lichaam voorzichtig.


Je kunt even op de bank blijven zitten, verhalen lezen en erop spelen. Gebruik hem langs de wand als bijzettafel, bij de eettafel, in de hal of aan het voeteneind van je bed. Dan heb je met dit bankje een stijlvolle, extra zitplaats.


Dit leuke bankje is perfect voor in de kinderkamer en heeft een geheime opbergvak waar je alle rondslingerende spullen in kan opbergen. Dutchbone Alagon Bank 1x cm. Nieuwe bank of hoekbank kopen? Wilt u graag een bank kopen, maar komt u er nog niet helemaal uit?


Bij Eijerkamp kunt u terecht voor persoonlijk interieuradvies. Ons team zal u advies geven over het juiste bankstel of hoekbank voor uw interieur, passend bij uw woonstijl en budget. Bezoek onze winkels voor advies over uw nieuwe bank en kom proef.


Van opvallende vazen en grafische vloerkleden tot stijlvolle meubels en hippe waxinelichthouders.

Voor 23:bestel morgen in huis. Ook erg trendy op dit moment: de lijsten met diverse inspirerende teksten. Het leuke aan dit bankje is dat je 'm overal voor kan gebruiken. Dit komt door zijn gevlochten rotan zitting en het stevige beukenhouten frame. Van extra zitplaats tot eetkamerbank.


Alles voor in en rondom huis. DIY-ideeën, wooninspiratie, en ruim 45.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts