woensdag 24 juni 2015

Camper spuiten

Een fijne vakantie voor het hele gezin. Met camper , caravan of tent of huurt u liever een MH. Tijdens een vakantie kan er natuurlijk altijd wat gebeuren. Camper of caravan spuiten.


Het is dan een goed idee om uw caravan of camper netjes bij te laten werken na een lakschade of deze volledig te laten spuiten. De camper is al volledig geschuurd maar zal (met de hand) nog met een fijne korrel geschuurd moeten gaan worden (600). Uw caravan of camper hoeft dus niet naar een spuiter te worden gereden.


Alle werkzaamheden worden op één plek uitgevoerd. Het spuiten in de spuitcabine wordt met uiterste precisie gedaan, zowel het maken van de kleur als het aanbrengen van de lak wordt gedaan door goed opgeleide en ervaren spuiters die dagelijks spuiten. U wilt immers dat uw camper supernetjes gespoten is en daar zorgt Ematra voor.


Wilt u een champagnekleur, al dan niet metallic? Net als alle andere kleuren en verfsoorten. Wij kunnen het voor u realiseren. Vertrouw op een glad en strak eindresultaat. Diezelfde middag begonnen we de wagen schoon te spuiten met de hogedrukreiniger en hebben we alle bekleding van de kussens afgehaald en de gordijnen verwijderd om alles te wassen.


Daarna hebben we een lijst samengesteld van zaken die we aan de camper wilden opknappen (zie hieronder). Mogelijk wordt er gebruik gemaakt van Ether of chloroform. Deze stoffen kunnen via een in die stof gedrenkte doek op de mond worden geduwd.


De stof is zwaarder dan lucht en zal zich eerst over de grond verspreiden. Ook op lastige plekken wordt de camper gereinigd. Na een korte pauze begint hij met het opbrengen van de coating. Met de han met een speciaal daarvoor ontwikkeld microvezeldoekje. Het opbrengen van de coating is handwerk.


Kolsté: “ Spuiten kan ook, maar dan moet je de halve camper afplakken. Dat kost veel tijd en dus geld. Kies je voor een zogeheten two tone lak, die een prachtige verkleuring geeft in de zon of metallic lak, dan kost dit natuurlijk ook meer. Let wel op de kwaliteit, er zijn ook genoeg bedrijven die niet zo mooi spuiten.


Camper spuiten

Spotrepair is het plaatselijk bijspuiten van kleine beschadigingen aan de lak van auto, caravan of camper. Bij een kleine beschadiging moet u denken aan een lakschade met een maximale afmeting van ongeveer centimeter. Krassen op deuren, bumpers en de voor- en achterschermen zijn in de regel goed te herstellen door middel van spotrepair. Zeker als die niet in een flat woont kan de camper daar voor de deur staan zodat wel een tuinslang kan worden gebruikt. Terzijde: bij de aanschafkosten voor een camper plus stalling, verzekering en brandstofgebruik etc.


Hier hebben we een dikke acrylverf voor gebruikt). Al onze reparaties vallen onder de Bovag garantie. Zoals de naam het al zegt is MOOS meubelspuiterij specialist op het gebied van het spuiten van meubels. Wij verzorgen opdrachten voor particulieren en bedrijven. Wij spuiten bijna elk meubel.


Camper spuiten

U kunt het zo gek niet bedenken. Voorzien van een hoogwaardige afwerking. Judith reageerde op mijn oproepje om tips om de buitenkant van de caravan (of camper ) aan te pakken. Heel fijn, want eindelijk hebben we nu een ervaringsdeskundige op het gebied van ‘de buitenkant’. Judith en haar gezin hebben hebben een camper uit ’81.


Afgelopen jaar hebben ze het lef gehad om de buitenkant te verven. Geluidsmeting VW Tcamper , deel 3.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts