vrijdag 5 juni 2015

Houten alfabet blokken

Duurzamen houten dakkapelkozijnen voor een lage prijs en snel geleverd. Bereken wat jouw houten kozijn kost. Prachtige set alfabet blokken bevat blokken met letters.


Je kleintje kan het alfabet en hoe je woorden spelt leren met deze houten blokken verder helpen ze bij het ontwikkelen van hun grote en kleine motorische vaardigheden. Ze zijn een genot om aan te raken, ze zijn fluweelzacht en volledig veilig voor je kindje - gemaakt van onbehandeld hout. Gepersonaliseerde blokken met aangepaste alfabet blokken , gepersonaliseerde houtblokken Baby, Baby houten blokken , houten drukletters, gegraveerd houten.

De totaal stuks blokken van duurzaam hout zorgen ervoor dat je kindje zicht volop kan vermaken. Handgemaakte houten alfabet blokken geschilderd met niet-giftig, milieuvriendelijk acrylverf. De blokjes hebben verschillende pastelkleurtjes en op elke zijde staat een letter.


Met deze houten alfabet blokken kan je meisje leuk spelen, maar ze kan er ook letters mee leren en als ze wat ouder is zelfs woordjes. Een massief houten blokkenset is misschien wel het meest populaire speelgoed van de afgelopen honderd jaar. Dat is ook niet zo verwonderlijk, want met letters bedrukte blokken zijn hartstikke veelzijdig. Leeftijd vanaf: maand(en).


Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest.

Draai de blokken rond en ondek het woord dat bij de letter past. Een goed middel om uw kind te leren lezen. Kenmerken educatief speelgoed: Afmetingen rek: 26. Stoer of lief, de keuze is aan jou.


Mooie natuurlijke set van dubbelzijdig bedrukte blokken met het alfabet , cijfers en tekens. Blokken zijn dubbelzijdig voorzien van opdruk. Leg hiermee woorden, maak een woordenpuzzel of leg je rekensommen neer. Geen knipperende lichtjes of luide muziekjes, maar gewoon prachtig houten.


Uw kind zal vaak en graag met deze blokken spelen. Ook wanneer het nog een woorden kan maken kunnen ze hier fijn mee spelen, omdat er met blokken al veel gebouwd kan worden. Ton gevuld met gekleurde houten blokken. Deze blokken zijn tot cm. Bespaar tot wel via kiesproduct.


Op de houten blokjes staan letters, cijfers en afbeeldingen. Gemakkelijk en veilig online te bestellen - Achteraf betalen mogelijk - Snelle verzending. Wij hebben deze blokken hiervoor speciaal gecreerd.


Ook kunt u al beginnen met simpele rekensommetjes.

Want er staan ook getallen en rekentekens op de. Houten speelgoed alfabet blokken 30-delig. Een houten kistje met Alfabet blokken waarvan gebogen en rechte blokken. Kay Bojesen geloofde dat leren leuk moest zijn. Met dit in zijn achterhoofd heeft hij deze Alfabet blokken ontworpen in twee verschillende vormen die in combinatie met elkaar, alle letters van het alfabet vormen.


Hierdoor pak je altijd de beste prijs! Alleen betrouwbare webshops en vaak gratis verzending. De blokken heb in totaal wel letters: genoeg om eindeloos veel woorden te maken!


Een peuterset om het alfabet en spelling te leren, maar ook om lekker te stapelen en te ontdekken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts