dinsdag 29 november 2016

Tenco boerengroen

Tenco boerengroen

Voor 22:besteld = morgen in huis. Haal vandaag nog die klusartikelen in huis. Tenco boerengroen tot goedkoper. Voordelig online bij Agradi. Ouderwets degelijk houtbescherming op moderne basis.


Sterk waterafstoten vochtregulerend en dus een goede bescherming tegen houtrot. Dringt diep in het hout en kan niet bladderen. Deze beits is sterk waterafstoten vochtreguleren duurzaam en dringt diep in het hout door. De beits heeft een sterk impregnerende werking en is geschikt voor nieuw, onbehandeld en geïmpregneerd hout.


Te gebruiken op alle soorten hout, zoals: hekken, schuttingen, schuren en hokken. U kunt de beits echter ook gebruiken op g eïmpregneerd hout. Voor een diepgroene kleur die de houtstructuur accentueert.


Wel raden we aan om een paar weken te wachten met het behandelen van nieuw geïmpregneerd hout. Geïnteresseerd in onze producten? Prijzen zien en online bestellen? Dat is mogelijk als u bent aangesloten bij een van onze dealers in de buurt.


Diepgroene, matte carbolineum. Impregnerende houtconservering op basis van steenkooldestillaat en hoogwaardige. Gratis verzending vanaf € 7- Direct uit voorraad leverbaar.


Tenco boerengroen

Bestel online bij De Boer Drachten! Bespaar tot wel via kiesproduct. De diepgroene kleur accentueert de houtstructuur, voor een mooi uiterlijk van uw tuinhout.


Een overzicht vind u hieronder! Voor meer informatie verwijzen wij u naar het Technisch Informatiebla te vinden onder het tabblad documenten. Deze buitenbeitsen beschermen het hout van je schutting, tuinhek, palissaden, tuinmeubels enzovoort.


Er werden nog geen artikelen geselecteerd. De exacte prijs per eenheid en leverbaarheid wordt hier. Het is een terpentineverdunbare, impregnerende houtconservering op basis van steenkooldestillaat en hoogwaardige teeroliën. Het conserveert tegen schimmels, insecten en houtrot, is vochtregulerend en zeer goed weervast.


Het produkt bevat geen relevante hoeveelheden van stoffen, die met betrekking tot de werkplaatsen, qua grenswaarden gecontroleerd moeten worden. We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen. Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bezorging vertraagd is. TENCO BOERENGROEN is een afgeleide van groene carbolineum.


Bij gewone terpentine gedragen beitsen is dit nog niet eens de helft. Dit getal geeft ook uitdrukking op het oplosmiddelen gehalte. Ook voor boten en buitenonderhoud biedt dit merk veel keuze.


Voor ieder onderhoudsprobleem is er een oplossing.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts