maandag 21 november 2016

Blokker dinerborden

Een paar mooie dinerborden geven iedere eetgelegenheid net even dat beetje extra, en van een mooi bord eet je nou eenmaal met meer plezier. Een dinerbord uit de servies serie Porto, in de kleur blauw. Servies Porto is gemaakt van hoogwaardig aardewerk en heeft organische vormen. Het is afgewerkt met een reactief glazuur, waardoor het extra glans krijgt.


Blokker dinerborden

Deze geglazuurde laag heeft verschillende tinten, waardoor ieder onderdeel er anders uitziet en hierdoor uniek is. Wanneer je houdt van een strak en tijdloos design kies je bijvoorbeeld voor een vierkant wit exemplaar. Dinerborden hebben we in allerlei vormen en maten. Ben je meer iemand die van kleur en apart houdt? Dan kies je een bord met een printje of een aparte vorm.


Ook zijn er diverse materialen. Zo hebben we borden van porselein en aardewerk. Door de geglazuurde laag op de borden is geen enkel bord precies gelijk. Deze eyecatcher in uw interieur valt op dankzij de frisse, blauwe kleur die het dinerbord met zich meedraagt.


Kies uit onze ruime collectie serviesgoe zoals complete sets of losse borden, schalen en diepe borden. Dek de tafel die bij je persoonlijke stijl past. Bij de keus voor een dinerbord zijn er verschillende zaken waar je rekening mee kunt houden. Maak vervolgens een keus voor materiaal. Aardewerk en porselein komt het meest voor, waarbij het grootste verschil is dat porselein wat beter tegen een stootje kan.


De dinerborden zijn gemaakt van aardewerk en ze zijn ook vaatwasserbestendig. De borden zijn per te bestellen. Bekijk hier dan de gehele collectie Kitchen. Ga je op jezelf wonen of ben je simpelweg toe aan een compleet nieuw servies?


Blokker dinerborden

De meeste serviesseries bevatten alles wat je nodig hebt van dinerborden tot diepe borden en van ontbijtborden tot gebaksborden. In de meeste gevallen zijn de borden als complete set verkrijgbaar, maar ook los te koop. Voor ieder gerecht bestaat er een juist bord. Het grootste verschillen zitten in het formaat en de diepte. Zo gebruik je voor kleine hapjes een dessertbor gebaksbord of ontbijtbord.


Voor grotere maaltijden kies je een dinerbord. Voor gerechten als soep en spaghetti is een diep bord ideaal. Deze pagina toont je informatie over deze promotie. Het porselein is erg hard en daardoor is dit servies ook geschikt voor in de horeca.


Deze set bestaat uit:dinerborden Ø cmdiepe borden Ø 20. Diepe borden, ontbijtbordjes, vierkante borden en ronde borden. Blokker eetserviezen - Serviessets. De volgende producten zijn inbegrepen in de serviesset:ontbijtborden Ø 20.


Stel je eigen servies set samen met dinerborden , ontbijtborden, soepborden, maar ook pizza- en pastaborden! We hebben ze in alle maten en vormen, vierkant en rond. Vind hier je favoriete servies van merken als Riverdale, vtwonen, Blond Amsterdam en Riviera maison.


Wedgwood Servies koop je eenvoudig online bij bol.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts